CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

2x11

Herkese meraba yaklaşık 7 ay sonra diziye tekrar döndüm

Malesefe bölüm güzeldi ama sanki çizgi film izliyorum gibi hissettim , dizi çok yapay
Dizinin konu sıkıntısı çektiği aşikar kubbe de hergün bir olay oluyor artık hiç şaşırmiyorum

mantık hataları baya vardı
Fen öğretmeni çok bilmiş ya çok itici sanki küçük dağları ben yarattım havasında , kar olayı güzel di , barbinin Julia kurtarmasi mantık hatası o soğukta 2 dk dayanamaz barbie ama donmadi Bile adam

biz en son dizide mantık aramayı bırakmıştık

fen öğretmeninden nefret ettik topluca
ama julia yıda özledik başlasada dizi izlesek kadını
)

biz en son dizide mantık aramayı bırakmıştık
aynen
zaten mantıklı kısmı azınlığa düşünce mantık aramak anlamsız gelmeye başladı
)

2x12

ahaha burada bir fen öğretmeni var her olayı çözüyor hemde 2 dk
diğer karakterlerde hiç şaşırmıyorlar her eve lazım bu fen öğretmeni

dizide baya mantık hatası varya açıkçası 2.sezonun başında iyi giriş yapmışlardı ama devamı gelmedi
kubbenin onları koruduğunu düşünüyor julia ama ben öyle zannetmiyorum dizi kendisiyle çelişiyor bence burada , çünkü dizinin başından beri kubbenin içinde baya olay gerçekleşit ( kırmızı yağmur , böcekler , kar ,deprem , yangınlar )

açıkçası pekte yorumlanacak birşey yoktu , junior annesi ilgi çekici karakterdi oda öldü zaten ,

diğer güzel kızda çukura düştü
7.5

2x13
tam iyi bir sezonn finali olacakken son 5 dk ile kötü bir sezon finaline adım atmıştır

dün gece düşünürken dizinin en gerçekçi karakteri koca jim olduğunu düşündüm ve nitekim öyle çıktı
adam bölüm boyunca baya insan öldürdü , fen öğretmenine öldürmeden önce söylediği sözler iyiydi , ''herşeyi sen bildiğini zannediyorsun dimi ?'' yani jim diğer karakterler gibi çelişkili değil neyi düşünüyorsa yapıyor
son sahne hayal kırıklığı oldu , melaine beyazlar içinde hadi evinize dedi

7

@destere @yatutarsa @legolas9900

fen öğretmeni bahsettiğin tüm olayların sebebini bir tarafıyla çözüyordu
önümüzdeki sezon kırmızı yağmur yağarsa çaresini nasıl bulacaklar acaba
kadını erken harcadılar

son dakika julia ile ilgili haberler bulursan mutlaka paylaş harun ? dizi başlayana kadar kadınla hasret giderelim

Tmm destere

Evet fen öğretmeni biraz öyle oldu bence Kadinda potansiyal vardı ama kullanamadilar
ben sezon sonuna doğru psikopat olur diyordum ama karekteri aynı kaldı

Dizide bazı olayları anlayamadım açıklarsaniz sevinirim
1- barbie , Julia kocasını öldürmüştü ilk sezon , sonra bunu Julia öğrendi galiba ? Tam hatırlayamadım

2- 2.sezonda amca , angie öldürmüştü , herkes ona tepki göstermişti ama sezon finaline son 3 bölüm kala sanki adamın yaptığını unutmuş gibi yaptılar nerdeyse adama selam verecekler sizcede saçma değil mi ?