CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

S02B13 (s.finali) izledim

Önce şunu söylim "amaaaan tırt, ilk sezon finalinin yarısı bile olamadı"

Big Jim olmasa heralde diziye hareket gelmeyecek
Rebecca'yı güzel öldürdü, ama Rebecca'nın hakkını yemeyeyim o da güzel öldü

Julia olayına hiç girmek istemiyorum
Sen onca yolu koş koş son onca bacağin acısın
Big Jim birde oğlu vurduktan sonra toparlayarak yürüdüğü halde koşan oğluna yetişti

Barbie'ye de yazıklar olsun diyorum gözünü kırpadan güzelim kızı arkasından bıraktı
Hayır Hülya Koçyiğit ve Fikret Hakan'dı sanırım onların bi filmi vardı, Fikret Hakan çocugu için inşaat halindeki binanın iskelesine köprü yapmişti kendini Barbie'de Rebecca'ya yapabilirdi hani

Bu arada ilk sezondan beridir hep resimlerde geleceği gösterdiği için anlam çıkarmak için bakmiştim ama görselliği açısından hiç bakmamiştim. Pauline ablam ilk okul çocuklari bile senden daha güzel resim çiziyor

Nora'nin zımbırtıları filan derlen, mağaranın taşlari kırıldı dizi bitti işte
Hiç heycanlanmadım haftaya devam gibiydi
Meleani nolduda ıslak ıslak çıktı karşimiza belki tek merak ettiğim bu soru oldu
Gelenek bozulmasın ben de 7.5/10 vereyim

2x13. sezon finali

kubbe kimi seçti beni seçti onu seçti bunu seçti ortalık seçilenden geçilmiyor, elini sallasan bir seçilmişin kotuna çarpıyor
kubbede zaten iki elin parmağı kadar insan var hepsi seçilmiş gibi son olarak kubbe
barbie ye de bir pandik attı barbi de gidip önüne çıkan kayaya pandik attı derken yardırdı resmen
bir pandikle kayayı böldü sevindim bu duruma melanie ye kavuştuk

@Forumdash o dediğin olayda barbinin hatası yoktu çevrede kalas bulamadı köprü yapacak, yoksa öyle bir güzellik geride bırakılırmı
resimler konusunda dediğine aynen katılıyorum, benim üç yaşında çizdiğim resimler var hala saklarım
benim çizdiklerim pauline in resimlerini kalite olarak üçe katlar
resimdeki kadının ağzından çıkan kanmı yılanmı orasıda tam belli değil

dizi bir şekilde izleniyor ama araya serpiştirdikleri gereksiz duygusal sahnelere kıl oldum mesela bir norie nin onca zaman çiftetelli oynarken tamda kaçacakları esnada annesini hatırlayıp gözyaşı dökmesi salya sümük işin içine dram katması berbat sahnelerdi ..
jim de çok seviyormuş kadını o kadar büyük bir sevgiyi neresine gömmüş bunca zaman anlayamamıştık
pauline ölünce bir patlama yaşadı jim o patlamayla rebecca nın kellesine indirdi çekici rebeccanın ölmesine üzülmedim ama hala içimde bir korku var kubbe o kıl kadını tekrar diriltir diye korkuyorum

julia kaçarken sadece aklımda acaba
böyle güzel bir ingiliz atım olsa gazi koşusunda dereceye girermi diye düşünüyordum
çok güzel bir duruşu var kadının kotundaki sargıyı çıkarmamasınada ayrıca sevindim sargılı daha bir çekici

Yok hacı o ayrılan iki yarık arasına kalas olarak uctan uca halı gibi serilmeliydi ama boyu yetersizdi
Julia Barbie'den daha uzun

Yok hacı o ayrılan iki yarık arasına kalas olarak uctan uca halı gibi serilmeliydi ama boyu yetersizdi
Julia Barbie'den daha uzun
haklısın barbi kalasın teki zaten kendisi uansa julia basıp geçse muhteşem bir jest olurdu kadına

yorumlarını bekliyorum finale doğru heyecan tavan yapmıştı
izlerken onca eleştirdim bitince özlüyoruz julia yı
julia yı eleştiren yerlerim kurusun diyor kendimi lanetliyorum ne güzel izliyorduk

yorumlarını bekliyorum finale doğru heyecan tavan yapmıştı
izlerken onca eleştirdim bitince özlüyoruz julia yı
julia yı eleştiren yerlerim kurusun diyor kendimi lanetliyorum ne güzel izliyorduk
Evt bende çok özledim diziyi
bakalım neler olacak
)))

bak gördünmü? bu dizideki herkesin ortak bir kırmızı çizgisi var
@legolas9900 ın dediği gibi julia ya kötü söz söyleme, onun haricinde dizinin yedi ceddine küfret umrumuzda olmaz
)
Ahaha
tmm ben zaten kadınların dizide daha ön planda olmasını hep istemisimdir twd önceden böyleydi sonra birkaç başrol kadın karakterleri öldürünce çok sinir olmuştum ( kimi dediğimi anlamışsındır )
mantık hatalari varsa dizide ağır bombardımana tutarim ama

mantık hatası olmayan yerleri ara bence
mantık hatası ise her sahnede mevcut

hayırlı olsun şimdiden
yılın en kötü dizileri arasına seçilmiş dizi izleynlere bakınca şaşırmadım bir @Çiğdem- eksik