"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 1.Bölüm - 17 Mayıs 2012 | Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 1.Bölüm - 17 Mayıs 2012 | Yeni Dizi

• 1

Oy: 1 4.3%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

Oy: 1 4.3%
  • 5

• 6

Oy: 2 8.7%
  • 7

Oy: 5 21.7%
  • 8

• 9

Oy: 4 17.4%
  • 10

Oy: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23
Olmamış beğenmedim.

"Olmamis begenmedim" demek bu kadar kolay mi? Gerçekten inanmiyorum. Nedenini söyle, elestirini yap. Böyle basit yorumlar atarak elinize bir sey geçmiyor ki?

Nedeni şu üstte söylüyorsun altta da kişilere söyletince bi anlamı kalmıyor :) aynısı tekrar yazılmış :D

her zaman ki kimi 10 puan.bence bu dizin digerlerinden daha iyiydi.onlarda guzeldi ama bu bir baska

sizin yaptığınız eleştri değil ki takas cevaa olmamış diyosa okumaya gerek yok... bu eleştrimi :)

Iste benim deginmek istedigim, altina çizdigim nokta bu. Okumadan, elestiri yapmadan, dizilere göre degil kisilere göre puan vermesine karsiyim.

@Cenation Tesekkürler. 🙂

@orxan200e Çok tesekkür ederim orxan200e dizimi begendigin için. 🙂

isme göre puanlamalar devam ediyor, yazıya göre puan vermeyi beceren arkadaşları kutluyorum :))

Geçenlerde bana özelden mesajlar gelmisti, reytingler neden adaletli olmuyor diye ve hak veriyorum sanki.. Bu reyting sistemi olmadi gibi.. Gerçekten çok üzgünüz.

geçen sefer yapılan eleştirileri kaldıramadığını gördük aynı şekil cevaa şimdi olmamış dediği an neler diyo :D

Ben elestirileri her zaman kaldirabilen bir insanim. Elestirileri kaldiramasaydim zaten dizi yazmazdim. Hatasiz dizi, hatasiz senarist yoktur. Sen okumadan puan veriyorsun. Ben buna karsiyim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
orxan200e ankete oy kullanamadigi için ve bana özel mesajdan benim yerime sen kullanirmisin sordugu için onun yerine ben kullaniyorum oyu.. Duyurulur..

bodrumda huyu suyu değişmiş emrenin :))))

senaryonun en etkili karakteri dream bence dream türkiye kupasını görmeden ölmemeli fks14 arkadaşımızdan rica ediyorum son dinlediği müzik fenerbahçe marşı olsun :)))

Çok güzel olmuş Furkan. Zaten jenerik videosu bile 10u hakediyordu. Çok emek vermişsin. Senaryo süper olmuş. Keyifle okudum :)