"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 1.Bölüm - 17 Mayıs 2012 | Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 1.Bölüm - 17 Mayıs 2012 | Yeni Dizi

• 1

Oy: 1 4.3%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

Oy: 1 4.3%
  • 5

• 6

Oy: 2 8.7%
  • 7

Oy: 5 21.7%
  • 8

• 9

Oy: 4 17.4%
  • 10

Oy: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23
birde desterenin senaryoda ki etkinliği artsın ne o öyle figüranlar bile benden daha çok görünüyor dizide :))

Dur sende, daha 1.bölüm bu.. Asil hikaye simdi baslayacak.. Hiç kimsenin ummadigi destere ortaya çikacak 🙂

dream için fenerbahçe marşı istemiştim bunu geçiştirdin sanırım fks14 ..:))

Güzel fikirmiş :D evet bende kendi anıma Fenerbahçe marşı istiyorum hemencicik öldürülmüşüm zaten bari bunu çok görmeyin:D

Şaka bir yana ortada emek verilmiş bir iş var.Güzel olmuş ellerine emeğine sağlık Fks14 puanım 10

Güzel fikirmiş :D evet bende kendi anıma Fenerbahçe marşı istiyorum hemencicik öldürülmüşüm zaten bari bunu çok görmeyin:D

Şaka bir yana ortada emek verilmiş bir iş var.Güzel olmuş ellerine emeğine sağlık Fks14 puanım 10

Çok tesekkür ederim *Dream* begendigin için ve puanin için 🙂

Bana umutsuz ev kadınlarını hatırlattı.İlk yaptığının 1. bölümünü daha çok beğenmiştim.Hoş olmuş ama kendini biraz daha geliştirmen gerek.15-20 cümle olsun ama daha yaratıcı daha değişik olsun derim ben:)Yinede sen bilirsin tabii.Başarılar.

Bana umutsuz ev kadınlarını hatırlattı.İlk yaptığının 1. bölümünü daha çok beğenmiştim.Hoş olmuş ama kendini biraz daha geliştirmen gerek.15-20 cümle olsun ama daha yaratıcı daha değişik olsun derim ben:)Yinede sen bilirsin tabii.Başarılar.

Tesekkürler yorumun için. 🙂

Ay Bahar üstümü mahvetmiş :bağır: bu kız hep böyle zaten, durumları görüp kendine çeker. :d O dörtlü grubu merak ettim, hepsi de yakışıklı, benim onların yanında olmam lazım ne işim var foto bakmakla ya. :d

Güzel olmuş Furkan Ian'ı kullanmanı özellikle sevdim. :utan2: puanım 10 :GDG:

Ay Bahar üstümü mahvetmiş :bağır: bu kız hep böyle zaten, durumları görüp kendine çeker. :d O dörtlü grubu merak ettim, hepsi de yakışıklı, benim onların yanında olmam lazım ne işim var foto bakmakla ya. :d

Güzel olmuş Furkan Ian'ı kullanmanı özellikle sevdim. :utan2: puanım 10 :GDG:

Gelecek bölümler daha da süper olacak insallah Müge. :)

Begendigine çok sevindim, ayrica puanin için çok tesekkürler. :)

Aforizma mobilden girdigi için oy kullanmiyorum, 9 puan verdi.. Onun yerine ben kullaniyorum. Duyurulur..

Moderatörün son düzenlenenleri:
hangi yorumu kendi üstüme çektim genelde mügeeeeeeeğğğğ bak ne yaazmııııışşşşş kesin onaaaaağğğğ diye tepki veririm :d