Yalnız mücevherleri polis alırsa tüm foyaları ortaya çıkar hırsızlıktan içeri alırlar Yaren'i.yeter lan bırakıyorum artık bu diziyi izlemeyi şimdi de mücevherleri polis alcak yine toplayamıcaklar parayı bu ne saçmalık ya of be![]()
he doğru diyon aga sinirden orasını düşünemedim ama bence mücevherleri polis almasa bile başka birşey olur mücevherler gider yine toplayamazlar parayı bende sinirlenirim yineYalnız mücevherleri polis alırsa tüm foyaları ortaya çıkar hırsızlıktan içeri alırlar Yaren'i.Bir şekilde yırtması lazım.
![]()
gündemi takip ediyolarOğlunu kreşe, kendini crash'a vermiş. Sabah akşam patlatıyor.
Bana bununla değil Polat Alemdarla gel. İlla yabancıyla geleceksen Andy Garcia gelmiş onunla gel.@takas Vadi Ulan İstanbulda.
Ahahahaha süper gidiyor bölüm.![]()
Çok iyi gidiyor ya dizi, sen nasıl bıraktın izlemeyi. Sen ilk 2`si en iyi bölümdü diyorsun ama en kötü bölüm 2ci bölüm gerçekten.gündemi takip ediyolar![]()
Aynen dizi cidden gittikçe güzelleşiyor her bölüm üstüne kata kata ilerliyor süper ya dizi.Çok iyi gidiyor ya dizi, sen nasıl bıraktın izlemeyi. Sen ilk 2`si en iyi bölümdü diyorsun ama en kötü bölüm 2ci bölüm gerçekten.Sonra gittikçe güzelleşti.
![]()
ben cıvıklığı fazla sevmem senaryo fazla ilgimi çekmiyorÇok iyi gidiyor ya dizi, sen nasıl bıraktın izlemeyi. Sen ilk 2`si en iyi bölümdü diyorsun ama en kötü bölüm 2ci bölüm gerçekten.Sonra gittikçe güzelleşti.
Bu bölüm A/B`de 8`i geçmezse Ohanes diyorum.![]()
Bu espri sol icnden daha doğrusu muharrem incenin ve emine ülke tarhanlarin tezi. Tabi sen siyasetle pek ilgilenenmedigin için bu yorumum normal))) ayrıca solun motoru bozuk çekerek mekerek çalıştırmak imkânsız))))[HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] sen severm isin şakşuka
mister zeker bakın bakalım kaç teker :f
sol bile sağa çekti niye sağa çekmiyon@beyazsoy senaryoya el atmış
bamya çok güzel koydu lafı [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG]
şükran şükran şükran ovali![]()
Hangisi kadın halkı nikahsız kulan kulan kadın yaşlanınca kenara at yada evlen bosarsan kadının garantisi olsun))))[HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] sen severm isin şakşuka
mister zeker bakın bakalım kaç teker :f
sol bile sağa çekti niye sağa çekmiyon@beyazsoy senaryoya el atmış
bamya çok güzel koydu lafı [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG]
şükran şükran şükran ovali
baklava kıvanç behlülaraplar @Çiğdem- gibi çıktılar
kadın haklarına 3 sahnede vurgu yaptılar @beyazsoy etkisi 1 sahnelikmiş
siyaset beni ilgilendirmiyi haklısınBu espri sol icnden daha doğrusu muharrem incenin ve emine ülke tarhanlarin tezi. Tabi sen siyasetle pek ilgilenenmedigin için bu yorumum normal))) ayrıca solun motoru bozuk çekerek mekerek çalıştırmak imkânsız))))