Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

ben bilirim :A kanald yi kınıyorum. :D
Hicran'la ilgili umutlar giderek tükeniyor desene. :(

Bu arada annem Hicran'ın2.bölümünü izlemiş ve bayılmış resmen. Kayıttan izler genelde ve birçok sahneyi atlayarak izler ama Hicran'ın her saniyesini izlemiş. :D

Kanal D'yi ben de kınarım diziyi harcarsa. :(

çiçeği burnunda daha 2-3 bölümlük dizinin tekrarı var 23.15'te.. @Bully @sokak sanati :):):)

Aç gözlü kanal D.:(

Bu arada annem Hicran'ın2.bölümünü izlemiş ve bayılmış resmen. Kayıttan izler genelde ve birçok sahneyi atlayarak izler ama Hicran'ın her saniyesini izlemiş. :D

Annen gözüme girdi bak.:bhr: Sevgilerden bir demeç gönderiyoruz Tüm Hicran izleyen Annelere.:love1:

işte böyle kalite ve güçlü senaryolardan anlayan izleyici kitlesiyle dolup taşşa her yer keşke :d

yani bilemiyorum, eğer hicranı net bi şekilde harcarsa bende postlarımla harcıyacam gibi. :A

Aç gözlü kanal D.:(

Annen gözüme girdi bak.:bhr: Sevgilerden bir demeç gönderiyoruz Tüm Hicran izleyen Annelere.:love1:
rezil desek daha doğru. :)

işte böyle kalite ve güçlü senaryolardan anlayan izleyici kitlesiyle dolup taşşa her yer keşke :D

yani bilemiyorum, eğer hicranı net bi şekilde harcarsa bende postlarımla harcıyacam gibi. :A

rezil desek daha doğru. :)

Çokda doğrucu olursak ban yeriz. BU kanal için değmez.:A

Kanal D tekrarlarını yayınlasa herkes izleyecek de.. :(

İşte bu. Zaten @Yiğitt kanal fanlığından vaz geçti sende zorlama.:A

Sen Anla. Dün akşam yapman gerekiyordu.

Anlaşılıyor zaten. Vadi'ye rapmen katlanış müthiş.:F
forumcaya yorumumu yazdım ya :d burda çalışıyoruz bir de çıkışları ısrar üzerine babamın işine ghidiyorum muhasebe için, bende insanım:bağır:

Hicran bu hafta ab'de 5 alır umarım. Kanal D artık mecbur tekrar koyar yani 5 reytingten sonra. :D
tekrarları hem 1 de versin hem de yükselmesini bekleyin? :d bu nasıl bi vurdumduymazlıktır ? :A