Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

Cey-Der isteriz asıl evlilik yolundalar zaten. :Z

Derya, Ferdi iticisinden sıkılıp Ceyhun'a aşık olacaktır. :A
Ferdi'ye itici didi 😱 :bağır::bağır::bağır:
Ceyhun Derya'nın hırsız olduğunu öğrenince evliliği unut hapisi düşün :A
FerDer Efsanesi :love1::love1::love1:

YANARIM ŞARKISI UNUTTUK MU ? :bhr:10408181_1498071060446582_5053733461948641886_n.jpg

Son düzenleme:
Yeni bir düet geliyor Yaren'im ve Karlos'tan. :X
Şu Ferdi iticisinin rolü neden bu kadar abartı hiç anlamadım, gerekirse Uğraş Güneş'e ulaşıcam ve söyleyeceğim. :X

maşuka'nın ilk regl anısını anlatmaya başlamasıyla beni koparmış dizi. "saatine kadar yazarım ben" diyor bir de allam sana geliyorum..
ekşi sözlükte gördüm :) 😱 maşuka orada onu mu anlatıyormuş ben de bu kız niye durup dururken tarih-saat veriyor diyorum :F @Çiğdem- hiç aydınlatmıyon bizi :F @destere @Yiğitt @ABAY_06

maşuka'nın ilk regl anısını anlatmaya başlamasıyla beni koparmış dizi. "saatine kadar yazarım ben" diyor bir de allam sana geliyorum..
ekşi sözlükte gördüm :) 😱 maşuka orada onu mu anlatıyormuş ben de bu kız niye durup dururken tarih-saat veriyor diyorum :F @Çiğdem- hiç aydınlatmıyon bizi :F @destere @Yiğitt @ABAY_06
hahahahah çatlakmısın sen yaaa gittt şurdan töbe yarabbi :kiki::kiki::kiki:

Çarkıfeleke katıldık, İlker bey hiç yardım etmedi, keşke Mehmet Ali bey olsaydı. :D

Hakkı Bulut :F

Son düzenleme:
Dizi harika ilerliyor. :F Servet Abi'me hayranım ''Ters,Yanlış,Çirkin'' sözlerine bayılıyorum çok tatlı. :X Yaren'im yine müthiş.:X herkes çok iyi.

tuncer geldi sonunda:X

başlıyor [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] :oley:

Son düzenleme: