Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

hiçbiri için oy kullanmadığım için kandıran da yok :)))

yürüşmüyorlarmış [HASHTAG]#karlosyaren[/HASHTAG] çifti :X

leyla denen kadına bıyık takmışlar erkek olmuş galiba (b) hem @destere ye hem @Çiğdem- e hitap ediyi :F
İlla siyasetçiler kandirmaz. Sen belki doğru olana oy kulsnacaktin ama siyaseti sana kotu gösterenlerin tuzağına düşmüşsun)))

İlla siyasetçiler kandirmaz. Sen belki doğru olana oy kulsnacaktin ama siyaseti sana kotu gösterenlerin tuzağına düşmüşsun)))
kötü gösteren yok valla :)))

ocean's eleven dan arzu filme bağladı kyine :F

şehriban: ''biz bu nevizadelerin altında kalıcaz''
maşuka:''ben altında kalırım yani sonuçta kandemir var ''

[HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] formunda :F

Son düzenleme:
kötü gösteren yok valla :)))

ocean's eleven dan arzu filme bağladı kyine :F
Yahuu biraz aksiyon filmi izle))) gösteren derken birinden kasetmiyorum. Psikolojik harp olarak zaman zaman toplumda algı oluşturulur. İnsan o yerden ayni fikir empoze edilince artik o insan kendi fikri sanır. Buna algı operasyonu denir

Yahuu biraz aksiyon filmi izle))) gösteren derken birinden kasetmiyorum. Psikolojik harp olarak zaman zaman toplumda algı oluşturulur. İnsan o yerden ayni fikir empoze edilince artik o insan kendi fikri sanır. Buna algı operasyonu denir
ilgilendiğim tek algı algı eke :)

servet abi -tuncer muhteşem sahne başladı :oley:

varlığım varlığına armağan olsun ceyhun :F [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] süper yine:F

arap şeyhinin karılarından biri sülümana diğeri bihtere hayran :F @Forumdash @Çiğdem- [USER=87072]@ABAY_06

@Bully çatla musti demediler :F @yakup09 öbgz de demediler hayret oysa ki d yapım dizisi demek ki adamalr gerçekçi olmak istedi en büyük 2 diziyi söyledi:A

@beyazsoy duymasın 2 karakter de rte ye ters:X

nevizadeler şirinlerse ben de gargamelim sen de azman :F şirin baba kandemir ve şirinler :F

ada nın vedası duygulandırdı :T[/USER]

Son düzenleme:
servet amca iyi konuştu :) :(

[HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] süper yine bu bölüm :oley:

bihter ile sülüman teşrif etti :F

ednan beyi ve [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] i de andık :(

bergü ile kenana selam :F

süper bir final sahnesi olmuş :oley: totoş 6 aboş 8 i gördü mü tamamdır :X

Son düzenleme:
Maşuka reis yaa.:F 'yüzünü gördük diye altın takarsak başka yerini görsek ne tkıcaz.:F Ona güç mü yeter.:F' Koptum bu sahneye.:F

ilgilendiğim tek algı algı eke :)

servet abi -tuncer muhteşem sahne başladı :oley:

varlığım varlığına armağan olsun ceyhun :F [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] süper yine:F

arap şeyhinin karılarından biri sülümana diğeri bihtere hayran :F @Forumdash @Çiğdem- [USER=87072]@ABAY_06[/USER]

[USER=87619]@Bully
çatla musti demediler :F @yakup09 öbgz de demediler hayret oysa ki d yapım dizisi demek ki adamalr gerçekçi olmak istedi en büyük 2 diziyi söyledi:A

@beyazsoy duymasın 2 karakter de rte ye ters:X

nevizadeler şirinlerse ben de gargamelim sen de azman :F şirin baba kandemir ve şirinler :F

ada nın vedası duygulandırdı :T[/USER]
Buna mı çağirdin? Nolmuş???

Dün ki bölüm çok güzeldi bence. Ama 23.00'da bölüm bitti reklamla uzattılar 23.20'ye kadar kötü hamle.