İlgilenmeyen senin gibileri kandırmak kolay tabi)))siyaset beni ilgilendirmiyi haklısınz-nasılsa hepsinin işi yalan dolan (türkiye için)
İlgilenmeyen senin gibileri kandırmak kolay tabi)))siyaset beni ilgilendirmiyi haklısınz-nasılsa hepsinin işi yalan dolan (türkiye için)
İlla siyasetçiler kandirmaz. Sen belki doğru olana oy kulsnacaktin ama siyaseti sana kotu gösterenlerin tuzağına düşmüşsun)))
kötü gösteren yok vallaİlla siyasetçiler kandirmaz. Sen belki doğru olana oy kulsnacaktin ama siyaseti sana kotu gösterenlerin tuzağına düşmüşsun)))
Yahuu biraz aksiyon filmi izle))) gösteren derken birinden kasetmiyorum. Psikolojik harp olarak zaman zaman toplumda algı oluşturulur. İnsan o yerden ayni fikir empoze edilince artik o insan kendi fikri sanır. Buna algı operasyonu denirkötü gösteren yok valla))
ocean's eleven dan arzu filme bağladı kyine![]()
ilgilendiğim tek algı algı ekeYahuu biraz aksiyon filmi izle))) gösteren derken birinden kasetmiyorum. Psikolojik harp olarak zaman zaman toplumda algı oluşturulur. İnsan o yerden ayni fikir empoze edilince artik o insan kendi fikri sanır. Buna algı operasyonu denir
Buna mı çağirdin? Nolmuş???ilgilendiğim tek algı algı eke
servet abi -tuncer muhteşem sahne başladı
varlığım varlığına armağan olsun ceyhun[HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] süper yine
arap şeyhinin karılarından biri sülümana diğeri bihtere hayran@Forumdash @Çiğdem- [USER=87072]@ABAY_06[/USER]
[USER=87619]@Bully çatla musti demediler@yakup09 öbgz de demediler hayret oysa ki d yapım dizisi demek ki adamalr gerçekçi olmak istedi en büyük 2 diziyi söyledi
@beyazsoy duymasın 2 karakter de rte ye ters
nevizadeler şirinlerse ben de gargamelim sen de azmanşirin baba kandemir ve şirinler
ada nın vedası duygulandırdı[/USER]
Ben akşam gördüm bunu da noldu diye sorucaktım sen yoktunivetöylesine çağırdım
![]()
nasıl bişi yokBen akşam gördüm bunu da noldu diye sorucaktım sen yoktunVarsın yine bişey yokmuş de get
![]()
Meryem nerde????nasıl bişi yoknerede senin mahir feride nerede
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in mücevherleri geldiMeryem nerde????Beren'i seviyorum zaten
Bir kalpte 2 kişi olmaz Feride olmasın zaten
![]()
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 2012 TNS diğerleri AGB yapımı diye bi ayrım var[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in mücevherleri geldibehlülün de lafı geçti işte gerçek efsaneler unutulmuyor
![]()
arapalrda da mı tns agb varmış[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 2012 TNS diğerleri AGB yapımı diye bi ayrım var
Ali Kaptan ile Cemile girmemişsse banane![]()
Araplarda tutan dizilerin hepsi AGB dönemindekiarapalrda da mı tns agb varmış![]()
22 ortadoğu ülkesinden sadece 7 sine satılabilmiş bir dizi arapalrda tutmuş demek vışşhhAraplarda tutan dizilerin hepsi AGB dönemindekiTNS döneminden bi tek [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] var
![]()
Daha geçen sen açmadın mı OSN haberini22 ortadoğu ülkesinden sadece 7 sine satılabilmiş bir dizi arapalrda tutmuş demek vışşhh![]()