evet senin postlarına hayran kalıyorum ve sürekli senden öykünüyorum.Aaa yine aynı düşünmüşüz, mesajın benden copy paste gibi.![]()
evet senin postlarına hayran kalıyorum ve sürekli senden öykünüyorum.Aaa yine aynı düşünmüşüz, mesajın benden copy paste gibi.![]()
bende pek beğenmedim.Güzel şarkı ama
İlk izlediğimde beğenmemiştim![]()
Sosyal Medyada baya beğenilip dinlenmişbende pek beğenmedim.![]()
Ne güzel, doğru yoldasın aslan.evet senin postlarına hayran kalıyorum ve sürekli senden öykünüyorum.))))
komşu abla on numara oynuyor. onun sahneleri ve gazino sahibinin bozokluya söylediği sözler de güldürdü.Sosyal Medyada baya beğenilip dinlenmiş
İlk dinlediğimde bu ne diyorum bunu mu beğenmişler
Sabah az önce tekrarda kulağıma biraz hoş geldi![]()
tamam.Ne güzel, doğru yoldasın aslan.))))))
Evet güzeldikomşu abla on numara oynuyor. onun sahneleri ve gazino sahibinin bozokluya söylediği sözler de güldürdü.
tamam.![]()
Takılıyorum Yakup ya. 🙄komşu abla on numara oynuyor. onun sahneleri ve gazino sahibinin bozokluya söylediği sözler de güldürdü.
tamam.![]()
kayısıdan isim yazdırmacaEvet güzeldi
Akşam saat 22.00 yeniden tekrarı verilecek
Kaçırdığım sahneler var onlara bakacağım
Kayısı Kebabı mıydı neydi ona güldüm çok![]()
biliyorum.Takılıyorum Yakup ya. 🙄
Bu arada gün sahnesi çok güzeldi, acaba her gün böyle midir?![]()
Aynenkayısıdan isim yazdırmacaçok yaratıcı
biliyorum.
bende gün sahnesini beğendim. teyzelerin suratlarını yakından çekmişler bir dekolundan sarkan etlerden döner kesilir
![]()
Ben çok beğendim jeneriği seslendiren iyi seslendirmiş.Güzel şarkı ama
İlk izlediğimde beğenmemiştim![]()
Sabah izleyince beğendim bendeBen çok beğendim jeneriği seslendiren iyi seslendirmiş.![]()
Salih Bademci'yi nasıl yorumlamayı unutursundiziyi bende izledim. gayet hoş bi iş olmuş.
kayıpta ki yetenek ablamız(komşu kadın ) ve bence derya çok iyilerdi. kandemir ve şu hafif türkücü çetenin üyelerinden olan da gayet iyi performans sergilediler.
mizah yönü biraz yetersiz ama umarım hep mizah dozun da kalır, tempo içeren senaryo izleriz.
uzun soluklu olmasa da yaz için çok iyi alternatif olacaktır.![]()
çok bi performans sergilemedi ki ?Salih Bademci'yi nasıl yorumlamayı unutursun![]()
İlk bölümde pek gözükmedi ama dizinin en önemli karakterlerinden olacak.çok bi performans sergilemedi ki ?
ama bence kandemir, derya ve komşu teyze süperdi.![]()
zihni kim ??İlk bölümde pek gözükmedi ama dizinin en önemli karakterlerinden olacak.
Kandemir ve komşu teyze cidden iyiydi ama en iyisi Derya'ydı bence Sevtap Özaltun çok başarılı oynadı..
Zihni Göktay'ın rolü olmamış bir tek onun dışında dizi çok güzel. Sürükleyici bir iş olacak gibi.![]()
Hani şu balkondan sürekli konuşan adam yok muzihni kim ??![]()
Değil ama bir dizide daha kullanılmıştı yani ben öyle hatırlıyorum.2. izleyişim şu an.
Bu arada dizide kullanılan konak Geniş Aile'deki konak mı? Benziyor bayağı..