Pek izlemedim, no yorum.
Pek izlemedim, no yorum.
Daha Kanal D'de yeni diziye başlayan ne olsun. Paşa Gönlüm, Boynu Bükükler, Cinayet izlediklerimin hepsini harcadı. Yalan Dünya ve Dikmen bitince daha yüzüne bakmam bu kanalın. Bunu da açıkca söylüyorum..Daha ne yakındası
Yayından kaldırıldı![]()
Aramıza hoşgeldin...Çalıkuşumu harcadı melun Kanal D ne diyeyim ki ben binasına ateşler yağsınDaha Kanal D'de yeni diziye başlayan ne olsun. Paşa Gönlüm, Boynu Bükükler, Cinayet izlediklerimin hepsini harcadı. Yalan Dünya ve Dikmen bitince daha yüzüne bakmam bu kanalın. Bunu da açıkca söylüyorum..
Ama tutmayan işleri napsınlar ?Daha Kanal D'de yeni diziye başlayan ne olsun. Paşa Gönlüm, Boynu Bükükler, Cinayet izlediklerimin hepsini harcadı. Yalan Dünya ve Dikmen bitince daha yüzüne bakmam bu kanalın. Bunu da açıkca söylüyorum..
Cinayet yeni saatinde 20 share çıkmıştı, ne kötüsü süperdi. En azından yayından kalkmayı haketmedi, finali olmalıydı. Boynu Bükükler başlı başına rezillik zaten savunulacak bir tarafı yok.Ama tutmayan işleri napsınlar ?
Cinayet iyi kötü alıyordu ama Küçük Ağa başladı günün birincisi oldu
Boynu Bükükler en büyük hatayı orda çok haklısın
Dikmen süper![]()
Kanal D memnun olmuyor işte sorun ordaCinayet yeni saatinde 20 share çıkmıştı, ne kötüsü süperdi. En azından yayından kalkmayı haketmedi, finali olmalıydı. Boynu Bükükler başlı başına rezillik zaten savunulacak bir tarafı yok.
Fox TV de 1 .bölümden sonrada Yeni Dizi yazıyor ve bunu yeni başlayan Tüm Dizilerinde uyguluyorDoğru yazıyor ama bunu başlatanlara denmeyen kalmadı zamanında.![]()
İzle izle.tekrarını izliyim şebnem bozoklu döktürüyor![]()
Aaa yine aynı düşünmüşüz, mesajın benden copy paste gibi.diziyi bende izledim. gayet hoş bi iş olmuş.
kayıpta ki yetenek ablamız(komşu kadın ) ve bence derya çok iyilerdi. kandemir ve şu hafif türkücü çetenin üyelerinden olan da gayet iyi performans sergilediler.
mizah yönü biraz yetersiz ama umarım hep mizah dozun da kalır, tempo içeren senaryo izleriz.
uzun soluklu olmasa da yaz için çok iyi alternatif olacaktır.![]()