Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

Uçan tekmeden sonra "Ulan İstanbul" ile uçan yumruk da gördük :D

Diziyi sevdim konusu hoş güzel ozellikle Şebnem Bozoklu çok iyi ya bu erkek fatma rolü çok yakışmış. Pazartesi günüm boş kesinlikle devam edeceğim diziye . :) @batuhankaralar sence kaç reyting alır, Kacak Gelinleri geçebilir mi?

Diziyi sevdim konusu hoş güzel ozellikle Şebnem Bozoklu çok iyi ya bu erkek fatma rolü çok yakışmış. Pazartesi günüm boş kesinlikle devam edeceğim diziye . :) @batuhankaralar sence kaç reyting alır, Kacak Gelinleri geçebilir mi?
Kaçak Gelinler'i izliyorum şuan ama o daha iyi gibi görünüyor, 4-4,5 reyting gibi gider yazın ama sezon başlayınca bitirirler.

Ben şu çocuğu bir yerden çıkaracağım diyordum da çıkaramadım gülüm mahmutmuş :D

İlk bölüm için fena bir başlangıç yapmadığını düşünüyorum dizinin. Dizinin başları baya tempolu ve akıcı ilerledi ama sonradan sıkan sahneler oldu. Ev kadınları sahnesi çok gereksizdi mesela. Zihni Göktay'ın da rolü olmamış maalesef.

İlk bölümün yıldızı bence açık ara Sevtap Özaltun'du çok beğendim performansını. Uğur Polat ve Şebnem Bozoklu'nun rolleri de güzel olmuş. Kandemir'in tayfadan Ferit ve Carlos'un performansı iyiydi diğer hacker çocuk konusunda pek emin değilim.

Salih Bademci ilk bölümde fazla görünmedi ama dizideki rolü önemli bir yer kaplayacak. Annesini canlandıran kadın iyiydi.

İlk bölüm için puanım: 7/10

İlk bölüm için fena bir başlangıç yapmadığını düşünüyorum dizinin. Dizinin başları baya tempolu ve akıcı ilerledi ama sonradan sıkan sahneler oldu. Ev kadınları sahnesi çok gereksizdi mesela. Zihni Göktay'ın da rolü olmamış maalesef.

İlk bölümün yıldızı bence açık ara Sevtap Özaltun'du çok beğendim performansını. Uğur Polat ve Şebnem Bozoklu'nun rolleri de güzel olmuş. Kandemir'in tayfadan Ferit ve Carlos'un performansı iyiydi diğer hacker çocuk konusunda pek emin değilim.

Salih Bademci ilk bölümde fazla görünmedi ama dizideki rolü önemli bir yer kaplayacak. Annesini canlandıran kadın iyiydi.

Hacker çocuk ilk sahnede müthişti. Patrona dehşet bir ayar verdi :D Zihni Göktay'ın rolünün olmadığına katılıyorum. Onun dışında oyunculuklar iyiydi.

Hacker çocuk ilk sahnede müthişti. Patrona dehşet bir ayar verdi :D Zihni Göktay'ın rolünün olmadığına katılıyorum. Onun dışında oyunculuklar iyiydi.
O sahnede ben de koptum. :F Dizide oyunculuklar çok iyi ama senaryo o kadar iyi mi şimdilik şüpheli.

[HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG], çok guldurdu, biz çok begendik, baya kahkaha attik.
çok iyi yazilmiş bir senaryo - harika casting ilk bolumden aklimda kalanlar.
NOTE: Zihni bey rolu/karakteri olmamiş - Dizinin jenerikini begenmedim, murat onbuldan daha iyi şey beklerdim.
benden tavsiye onyargiyi/fanligi kenara birakin NETden bi kere izleyin, kahkaha atmazsaniz belki, ama bol gulumsersiniz, SEVGILER.

Şebnem seni yerim yaa 😀[HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG]

Tekrarınıda izliyorum 🙂

Son düzenleme:

İzliymmi ne dersin :D