şu an mbc nin en çok izlenen dizisi olmuşDaha geçen sen açmadın mı OSN haberiniCÜcük Gelin MBC'de de nolmuş???
ayrıca osn nin dizi sitesine satılmış 250.000 üyesi bile yok
şu an mbc nin en çok izlenen dizisi olmuşDaha geçen sen açmadın mı OSN haberiniCÜcük Gelin MBC'de de nolmuş???
250bin garanti işşu an mbc nin en çok izlenen dizisi olmuş
ayrıca osn nin dizi sitesine satılmış 250.000 üyesi bile yok
250 bin- üyeli siteden isteyen izlicek artık 50 bin kişi izler250bin garanti iş
Yapma ya.
ben bilirimYapma ya.Göremedim yayın akışında ama.
Hicran'la ilgili umutlar giderek tükeniyor desene.ben bilirimkanald yi kınıyorum.
Hicran'la ilgili umutlar giderek tükeniyor desene.
Bu arada annem Hicran'ın2.bölümünü izlemiş ve bayılmış resmen. Kayıttan izler genelde ve birçok sahneyi atlayarak izler ama Hicran'ın her saniyesini izlemiş.
Kanal D'yi ben de kınarım diziyi harcarsa.
işte böyle kalite ve güçlü senaryolardan anlayan izleyici kitlesiyle dolup taşşa her yer keşkeHicran'la ilgili umutlar giderek tükeniyor desene.
Bu arada annem Hicran'ın2.bölümünü izlemiş ve bayılmış resmen. Kayıttan izler genelde ve birçok sahneyi atlayarak izler ama Hicran'ın her saniyesini izlemiş.
Kanal D'yi ben de kınarım diziyi harcarsa.
rezil desek daha doğru.Aç gözlü kanal D.
Annen gözüme girdi bak.Sevgilerden bir demeç gönderiyoruz Tüm Hicran izleyen Annelere.
Kanal D tekrarlarını yayınlasa herkes izleyecek de..Aç gözlü kanal D.
Annen gözüme girdi bak.Sevgilerden bir demeç gönderiyoruz Tüm Hicran izleyen Annelere.
işte böyle kalite ve güçlü senaryolardan anlayan izleyici kitlesiyle dolup taşşa her yer keşke
yani bilemiyorum, eğer hicranı net bi şekilde harcarsa bende postlarımla harcıyacam gibi.
rezil desek daha doğru.
Kanal D tekrarlarını yayınlasa herkes izleyecek de..
nerdeyse 1 de başlayan tekrarı bile ab'de 50 li sıralardaKanal D tekrarlarını yayınlasa herkes izleyecek de..
gaza geldimde birazÇokda doğrucu olursak ban yeriz. BU kanal için değmez.
İşte bu. Zaten @Yiğitt kanal fanlığından vaz geçti sende zorlama.
nerdeyse 1 de başlayan tekrarı bile ab'de 50 li sıralarda
gaza geldimde biraz
nedir ?Gazını almak istiyorum şuan. Çünkü aklıma bir şey geldi.
Ben Kanal D'ye sinirlensem bile sinirim hemen geçer ama.Çokda doğrucu olursak ban yeriz. BU kanal için değmez.
İşte bu. Zaten @Yiğitt kanal fanlığından vaz geçti sende zorlama.
nedir ?
Ben Kanal D'ye sinirlensem bile sinirim hemen geçer ama.
Hicran bu hafta ab'de 5 alır umarım. Kanal D artık mecbur tekrar koyar yani 5 reytingten sonra.nerdeyse 1 de başlayan tekrarı bile ab'de 50 li sıralarda
gaza geldimde biraz
forumcaya yorumumu yazdım yaSen Anla. Dün akşam yapman gerekiyordu.
Anlaşılıyor zaten. Vadi'ye rapmen katlanış müthiş.
tekrarları hem 1 de versin hem de yükselmesini bekleyin?Hicran bu hafta ab'de 5 alır umarım. Kanal D artık mecbur tekrar koyar yani 5 reytingten sonra.
forumcaya yorumumu yazdım yaburda çalışıyoruz bir de çıkışları ısrar üzerine babamın işine ghidiyorum muhasebe için, bende insanım
tekrarları hem 1 de versin hem de yükselmesini bekleyin?bu nasıl bi vurdumduymazlıktır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?