Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

Aranızda yastık olsun olmasın bunu Adnan Bey'e yapmayacaktın.

bu ceyhunun her yerden çıkması saçma oluyor artık yeter

Dizideki göndermeler iyiydi.
Seda Sayan izlemesin diziyi.

Servet Abi'yi başlarda sevmiyordum dinlemiyordum ama şimdi alıştım ya her kelimesini dinliyorum güzel öğütler veriyor güldürüyor da.

Ulannnnnnn böyle biter mi be? Nasıl bekleyelim gelecek haftayı şimdi. 😱

yeter lan bırakıyorum artık bu diziyi izlemeyi şimdi de mücevherleri polis alcak yine toplayamıcaklar parayı bu ne saçmalık ya of be

yeter lan bırakıyorum artık bu diziyi izlemeyi şimdi de mücevherleri polis alcak yine toplayamıcaklar parayı bu ne saçmalık ya of be
Yalnız mücevherleri polis alırsa tüm foyaları ortaya çıkar hırsızlıktan içeri alırlar Yaren'i.
Bir şekilde yırtması lazım.

Yalnız mücevherleri polis alırsa tüm foyaları ortaya çıkar hırsızlıktan içeri alırlar Yaren'i.
Bir şekilde yırtması lazım.
he doğru diyon aga sinirden orasını düşünemedim ama bence mücevherleri polis almasa bile başka birşey olur mücevherler gider yine toplayamazlar parayı bende sinirlenirim yine

gündemi takip ediyolar

gündemi takip ediyolar
Çok iyi gidiyor ya dizi, sen nasıl bıraktın izlemeyi. Sen ilk 2`si en iyi bölümdü diyorsun ama en kötü bölüm 2ci bölüm gerçekten.
Sonra gittikçe güzelleşti.

Bu bölüm A/B`de 8`i geçmezse Ohanes diyorum.

Çok iyi gidiyor ya dizi, sen nasıl bıraktın izlemeyi. Sen ilk 2`si en iyi bölümdü diyorsun ama en kötü bölüm 2ci bölüm gerçekten.
Sonra gittikçe güzelleşti.
Aynen dizi cidden gittikçe güzelleşiyor her bölüm üstüne kata kata ilerliyor süper ya dizi.

Bu arada erken bitti gibi sanki bölüm biraz Karadayı'ya boşluk vermemek lazımdı.

artık haftaya bu para toplanmış olsun yoksa harbi bırakcam

ben cıvıklığı fazla sevmem senaryo fazla ilgimi çekmiyor

bölümü izlemeye başladım
şehriban ve maşuka formunda yine kandemir kelle istesin ben paça olurum

[HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] a yüz görümlüğü için diyor ki ''yüzünü görünce altın takıyorsak başka yerini görsek ne takıcaz ona güç mü yeter'' haklı dimi @destere @Çiğdem-

el zeker diye isim mi olur

vadiye iyi gönderme yaptı hayati amca

Son düzenleme:
[HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] sen severm isin şakşuka

mister zeker bakın bakalım kaç teker :f

sol bile sağa çekti niye sağa çekmiyon
@beyazsoy senaryoya el atmış

bamya çok güzel koydu lafı [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG]

şükran şükran şükran ovali

baklava kıvanç behlül
araplar @Çiğdem- gibi çıktılar

kadın haklarına 3 sahnede vurgu yaptılar @beyazsoy etkisi 1 sahnelikmiş

Son düzenleme:
Bu espri sol icnden daha doğrusu muharrem incenin ve emine ülke tarhanlarin tezi. Tabi sen siyasetle pek ilgilenenmedigin için bu yorumum normal))) ayrıca solun motoru bozuk çekerek mekerek çalıştırmak imkânsız))))

Hangisi kadın halkı nikahsız kulan kulan kadın yaşlanınca kenara at yada evlen bosarsan kadının garantisi olsun))))

Bu espri sol icnden daha doğrusu muharrem incenin ve emine ülke tarhanlarin tezi. Tabi sen siyasetle pek ilgilenenmedigin için bu yorumum normal))) ayrıca solun motoru bozuk çekerek mekerek çalıştırmak imkânsız))))
siyaset beni ilgilendirmiyi haklısın
z-nasılsa hepsinin işi yalan dolan (türkiye için)