eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Harika olmuş, ellerine sağlık.

Eline emeğine sağlık @Aserat güzel olmuş.

Yine bir yemek masası buluşması, bakalım neler dönecek burada.
Çiğdem'i okurken ciddi ciddi Merve gözümde canlanıyor ya ''tatlım'' deyişi bile

Harika bir bölüm olmuş detaylı olarak bölümün yorumunu ayrıca yazarım

Ellerine sağlık @Aserat yine çok güzel yazmışsın
Ama nedense @Çiğdem- gibi minnoş bir kızı Merve’ye bir türlü oturtamıyorum

Ne demek Ahmedin hiç sahnesi yok!

Resmen meleğim ben

Ellerine sağlık @Aserat cım

Senaryoda acısını çıkartırsın.
Zamanlı açtığında okumuştum ben güzeldi eline sağlık.

Tamam okudum verdim harikanı
En iyi kısım bence de Emre'nin Meryem haberlerini izlediği yerler olmuş. Hele orayı Taylan ses tonuyla okuyunca daha bir komik geldi

Harika olmuş, ellerine sağlık.

Eline emeğine sağlık @Aserat güzel olmuş.

Yine bir yemek masası buluşması, bakalım neler dönecek burada.
Çiğdem'i okurken ciddi ciddi Merve gözümde canlanıyor ya ''tatlım'' deyişi bile
3. Bölüm Özeti:
Ufak Tefek Fesatlıklar'da ortalık karışıyor! Herkesin bir araya geldiği akşam yemeğinde eski defterler yeniden açılıyor, Çiğdem- ve Dosi karşı karşıya geliyor. Ahmed sürpriz gelişmeyle zor durumda kalırken xemrexxx'in aklı ise eski sevgilisinde. Öte yandan bu olaylı gece herkes için büyük bir sürprizle sonuçlanmaya hazırlanıyor.

Ufak Tefek Fesatlıklar, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de eTV'de!

@Ahmed hangi gelişmeyle zor durumda kalacak acaba onu beni aldattığı kişi ile yakalacakmıyım erayy

Pazartesi olması iyi
Döndüm ama yine kaybolacam bir kaç güne

Arzu kadar çabuk öğrenmeyeceksin sadece bunu söyleyebilirim.

Yine nereye.
Bu kez isveç sınırlarında olacam ama başka ülkelerden gelecek kişiler var. Ailenin şöförü olarak nereye derlerse götüreceğim milleti sağa sola

ay resmen bir cadoloz sendromu daha bu da @Çiğdem- gibi herkes kendisine aşık olsun istiyor 😱
hahahhahha yok evliler uzak dursun bir zahmet
görmüyonmu Aserat Emre ve Denizi Dosiye bağlamış bile yoksa Dosi ne yapsın seni

Gıcık @S.G.A.T. aynenci kesildi yine başımıza.
gönlüm bekardan yana benim
evliler gitsin eşleriyle ilgilensin

Temel olarak benzer ama sahneler bayağı farklı olacak. Ha belki arada tıkanırsam yardım alabilirim ama o kadarı da olsun.

ay resmen bir cadoloz sendromu daha bu da @Çiğdem- gibi herkes kendisine aşık olsun istiyor 😱
Elli defa etiket yaptık gelmedim, @Dosi bir defa çağırınca heyhat. İyi eşleştirme yapmışım.

@xemrexxx nin etiketleri olmadan kendimi boşlukta hissediyorum ve onun etiketlerine muhakkak dönen biriyim. Bırakta gelsin bir zahmet etiketime