Düşmanımla Rüyamda bile savaşırım haklısınSen direk Pelo'sun bence ne arzusu. Arzu saf sen yılansın![]()
Düşmanımla Rüyamda bile savaşırım haklısınSen direk Pelo'sun bence ne arzusu. Arzu saf sen yılansın![]()
Merve arzudan da beter sen bilirsinBen sinsi değilim ama neyse yüzlerine söylüyorum, Merve'nin ikinci şubesi olmalıyım.@sokak sanati @Ahmed
Arzu @Ahmed olsun.![]()
Burcu da istenmeyen kişi, herkes beni istiyor. Burcu'ya birini buluruz basit o iş.O zaman sen Burcu ol @Billy Kane Arzu olsun.![]()
Arzu tam @Harunnn60 gibi saf, iyi niyetli ben öyle değilim.![]()
Rüyalara dikkat, çıkabilir falan.
En saf üyeyim bu forumda.Ben sinsi değilim ama neyse yüzlerine söylüyorum, Merve'nin ikinci şubesi olmalıyım.@sokak sanati @Ahmed
Arzu @Ahmed olsun.![]()
Burcu da istenmeyen kişi, herkes beni istiyor. Burcu'ya birini buluruz basit o iş.
Neyse ya bende FOX'taki KADIN'ım o zaman.@xBUGRAx
O da yakında kötü yola düşer canımBurcu da istenmeyen kişi, herkes beni istiyor. Burcu'ya birini buluruz basit o iş.
Neyse ya bende FOX'taki KADIN'ım o zaman.@xBUGRAx
Biz senle daha çok takılınca tabi planları bilmiyorlar
Sivri dilini biliyoruz, yeme bizi.En saf üyeyim bu forumda.![]()
@Harunnn60 çok sakin biri yılanlık benim işim @mrt-06 nın dediği gibi.
Biz senle daha çok takılınca tabi planları bilmiyorlar![]()
Sivri dilini biliyoruz, yeme bizi.Arkandayım aslanım ben, ona göre. (Sen şu an Arzu, ben Merve oldum.
)
@Harunnn60 çok sakin biri yılanlık benim işim @mrt-06 nın dediği gibi.Ama ben bu dizide Serhan olurum siz kadın kadına takılın.
![]()
Yok, hafta sonu izler yorum atarım.![]()
Ay izliyormusun şu an?![]()
Biz onla yasak aşk yaşıyoruz dizide de olduğu gibi.Sen Serhan olursan Ben Merveligi kaybederim @Yiğitt Merve olur sen Serhan olma.![]()
Biz onla yasak aşk yaşıyoruz dizide de olduğu gibi.(Eğer Oya ise.
)
Ben kimim son durumda şu an?Sem Edip ol bence. Oya'ya platonik. Sende @Yiğitt 'e platoniksin![]()
O bana platonik şu an ben Serhan o Oya olarak forumdaki halimizi yansıtıyoruz bence.Sem Edip ol bence. Oya'ya platonik. Sende @Yiğitt 'e platoniksin![]()