Düşmanımla Rüyamda bile savaşırım haklısın @Yiğitt @Ahmed @Billy KaneSen direk Pelo'sun bence ne arzusu. Arzu saf sen yılansın
Düşmanımla Rüyamda bile savaşırım haklısın @Yiğitt @Ahmed @Billy KaneSen direk Pelo'sun bence ne arzusu. Arzu saf sen yılansın
Merve arzudan da beter sen bilirsinBen sinsi değilim ama neyse yüzlerine söylüyorum, Merve'nin ikinci şubesi olmalıyım. @sokak sanati @Ahmed
Arzu @Ahmed olsun.
Burcu da istenmeyen kişi, herkes beni istiyor. Burcu'ya birini buluruz basit o iş.O zaman sen Burcu ol @Billy Kane Arzu olsun.
Arzu tam @Harunnn60 gibi saf, iyi niyetli ben öyle değilim.
Rüyalara dikkat, çıkabilir falan.
En saf üyeyim bu forumda.Ben sinsi değilim ama neyse yüzlerine söylüyorum, Merve'nin ikinci şubesi olmalıyım. @sokak sanati @Ahmed
Arzu @Ahmed olsun.
Burcu da istenmeyen kişi, herkes beni istiyor. Burcu'ya birini buluruz basit o iş.
Neyse ya bende FOX'taki KADIN'ım o zaman. @xBUGRAx
O da yakında kötü yola düşer canımBurcu da istenmeyen kişi, herkes beni istiyor. Burcu'ya birini buluruz basit o iş.
Neyse ya bende FOX'taki KADIN'ım o zaman. @xBUGRAx
Biz senle daha çok takılınca tabi planları bilmiyorlar@Harunnn60 bunlar seni ne sanıyor.
Bence sen tam Arzusun Balık etli
Sivri dilini biliyoruz, yeme bizi. Arkandayım aslanım ben, ona göre. (Sen şu an Arzu, ben Merve oldum. )En saf üyeyim bu forumda.
@Harunnn60 çok sakin biri yılanlık benim işim @mrt-06 nın dediği gibi. Ama ben bu dizide Serhan olurum siz kadın kadına takılın.@Harunnn60 bunlar seni ne sanıyor.
Bence sen tam Arzusun Balık etli
Biz senle daha çok takılınca tabi planları bilmiyorlar
Sivri dilini biliyoruz, yeme bizi. Arkandayım aslanım ben, ona göre. (Sen şu an Arzu, ben Merve oldum. )
@Harunnn60 çok sakin biri yılanlık benim işim @mrt-06 nın dediği gibi. Ama ben bu dizide Serhan olurum siz kadın kadına takılın.
Yok, hafta sonu izler yorum atarım.
Ay izliyormusun şu an?
Biz onla yasak aşk yaşıyoruz dizide de olduğu gibi. (Eğer Oya ise. )Sen Serhan olursan Ben Merveligi kaybederim @Yiğitt Merve olur sen Serhan olma.
Biz onla yasak aşk yaşıyoruz dizide de olduğu gibi. (Eğer Oya ise. )
Ben kimim son durumda şu an?Sem Edip ol bence. Oya'ya platonik. Sende @Yiğitt 'e platoniksin
O bana platonik şu an ben Serhan o Oya olarak forumdaki halimizi yansıtıyoruz bence.Sem Edip ol bence. Oya'ya platonik. Sende @Yiğitt 'e platoniksin