Güzel haber verdin ama kaçıncı bölüm oldu?GÖKÇENİN rolü iyice azaldı zaten sen izlemeye devam et![]()
Oya ne halt etmeye gelmiş diziye anlamadım zatenGÖKÇENİN rolü iyice azaldı zaten sen izlemeye devam et![]()
Bu akşam 13.bölüm oynuyorGüzel haber verdin ama kaçıncı bölüm oldu?Ancak yazık boşlukta izlerim pembiş dizi olarak
![]()
Amaaaan bos boş dolaniyo bi halt ettiği yokOya ne halt etmeye gelmiş diziye anlamadım zaten@Çiğdem-
Sen necisinBu akşam 13.bölüm oynuyor
Amaaaan bos boş dolaniyo bi halt ettiği yok![]()
Ben merveciyim bebeğim
Evi benden istiyormuşsun aşkitomAnca gelebildim hayırdır Pelo![]()
Sen ne ara Pelo oldun. 😱Evi benden istiyormuşsun aşkitomöyle bir dünya varmı tatlımm
![]()
Evi benden istiyormuşsun aşkitomöyle bir dünya varmı tatlımm
![]()
Ben Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence.Ben izleyemiyorum spiker almak istemiyorum@Ahmed
Ama cidden Ben Merve Sen Pelo ile çok uyumluyuzMerve yapayım avatarımı
@Yiğitt Arzu olsun @Billy Kane 'de Burcu. Aynı adam için yesinler birbirlerini sonra zaten bir olurlar günün sonuda![]()
Ben biraz Arzu'ya dahanızı uygun gibiyimBen izleyemiyorum spiker almak istemiyorum@Ahmed
Ama cidden Ben Merve Sen Pelo ile çok uyumluyuzMerve yapayım avatarımı
@Yiğitt Arzu olsun @Billy Kane 'de Burcu. Aynı adam için yesinler birbirlerini sonra zaten bir olurlar günün sonuda![]()
Sen arzuyu daha tanimiyosun onun içinden de yılan çıktıBen Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence.@Çiğdem-
Ben sinsi değilim ama neyse yüzlerine söylüyorum, Merve'nin ikinci şubesi olmalıyım.Sen arzuyu daha tanimiyosun onun içinden de yılan çıktı
Ben Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence.@Çiğdem-
Arzu tam @Harunnn60 gibi saf, iyi niyetli ben öyle değilim.O zaman sen Burcu ol @Billy Kane Arzu olsun.![]()