Hadi fazla takılma oyuna gir. Geçiyorum Pc'ye.Hat-trick yaptı bile adaşım.
Hadi fazla takılma oyuna gir. Geçiyorum Pc'ye.Hat-trick yaptı bile adaşım.
Yahu ciddi ciddi 1080p yayın yapan site linki istedim.Şifreli şifreli mesajlar, utanmıyor musun?
Yahu ciddi ciddi 1080p yayın yapan site linki istedim.Hiçbir fesatlık yoktu içimde mesajı yazarken.Nasıl sapık insanlarsınız vallahi.@MasacRE sen de güleceğine at, varsa.
şuan show yapılıyor resmenBarca eziyor çok keyif alıyorum şuan.
bu mesajın Menes'e sandımBarça bu sene o kupayı alacak, Messi 5. ŞL’ye doğru gidiyor.
şuan show yapılıyor resmen3. golde Messi harika çalımlar yaptı
bu mesajın Menes'e sandımbildirimden alıntıyı farkettimBen bu maçtan çok keyif aldım. Bundan sonra tr kanallarını boşlamıştım zaten. İsveç kanallarımızdan kalan maçları takip edeceğim?
Sakin ol alt tarafı Lyon'u eledi Barca, gaza gelme hemenBarça bu sene o kupayı alacak, Messi 5. ŞL’ye doğru gidiyor.
Sakin ol alt tarafı Lyon'u eledi Barca, gaza gelme hemen
Sen hani Liverpool'u izleyecektin hain, bir baktık kaybolmuşsun yoksun ortalıktaMessi’nin bugün maçı salmayışı gösteriyor ki bu sene o kupayı alacak.
Sen hani Liverpool'u izleyecektin hain, bir baktık kaybolmuşsun yoksun ortalıkta
Bizim konu yine hayal olduYok ya, genel olarak Liverpool maçına baktım diyebiliriz. Bugün mutlu bitti, hem Liverpool, hem Messi şov yaptı.
Bugün 100% açacam garanti veriyorum dediNeydi şu konu bana da bir deyin bakayım@Sherlock
Ya filmlerle ilgili ya da maçlarla ilgili bir şey o zaman ama tam olarak ne istediğini bilemeyeceğimBugün 100% açacam garanti veriyorum dediaz daha sabret, açmazsa gece senle yine ortaklık yaparız, sana açtırırız konuyuilgi alanın ve deneyimin olan birşey(eh anlarsın belki şimdi, anlamasanda çatla) sen açarsan @Sherlock u saf dışı bırakırız
Bu arada Halka ile ilgilide, Halka'nın konusunda ser verip sır vermiyordu hangi bölümde oldugunu ama bana nihayet önemli açıklamalarda bulundu, kamuya açık alanda olmadığı için ifşa edemiyorum ama artık bir kıpırdama halinde olduğunu diyebilirim@MEnes (tabi şu sözde pazartesi açacağı konuyu bukadar erteleyince Halka konusunda nekadar güvenmeliyim bilemiyorum)
Gibi gibi, çatlamaktan kurtuldun sayılırYa filmlerle ilgili ya da maçlarla ilgili bir şey o zaman ama tam olarak ne istediğini bilemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?