Hı hı kesin ödenir, kesin yaşanır buSon 2 turnuvada olduğu gibi mi kaybetmeye mahkum... Siz ne derseniz diyin futbolun Messi'ye Dünya Kupası borcu var ve o borç bu sene Ö DE NE CEK...
Hı hı kesin ödenir, kesin yaşanır buSon 2 turnuvada olduğu gibi mi kaybetmeye mahkum... Siz ne derseniz diyin futbolun Messi'ye Dünya Kupası borcu var ve o borç bu sene Ö DE NE CEK...
Ben Fransa alsın diyorum yada AlmanyaHı hı kesin ödenir, kesin yaşanır bu2389057295 kez düzenlenen 3 takımlı Copa America'yı zar zor kazanan adam kesin Dünya Kupası'nı kazanacaktır
İşimiz zor zaten. Lucescu kazanmak istiyor, fark atmak zor. Diğer tarafta Rennes'in rakibi çok zayıf, fark atacaklardır muhtemelen.
İvan bebek olayına nediyorsun @bazingaİşimiz zor zaten. Lucescu kazanmak istiyor, fark atmak zor. Diğer tarafta Rennes'in rakibi çok zayıf, fark atacaklardır muhtemelen.
Büyük saçmalıktı neyse ki geri adım atmışlar. O adamı UEFA'nın yakınlarına sokmamaları lazım. Tarihin en kötü hakemi.İvan bebek olayına nediyorsun @bazinga
36 ligli olacakBüyük saçmalıktı neyse ki geri adım atmışlar. O adamı UEFA'nın yakınlarına sokmamaları lazım. Tarihin en kötü hakemi.
Hangisi uygundur bizim için reis, sen iyi bilirsinSüper ligi sampiyon bitiren Türk takimi
Zalgiris Vilnius * Lit
Qarabag FK * Azb
HJK Helsinki * Fin
Slovan Bratislava * Svk
Flora Tallinn * Est
Molde FK Nor
Shamrock Rovers * Irl
Sheriff Tiraspol * Mol
The New Saints * Wal
BATE Borisov *
Olimpija Ljubljana * Slo
. Zrinjski Mostar * Bos
. Aris Limassol @12.Adam @Dosi @MasacRE @bazinga
Adamlar çok sağlamHangisi uygundur bizim için reis, sen iyi bilirsin
Reis Shamrock Rovers muhtemel rakipler arasında yok ya, kandırma bizi@MasacRE bunlarin hepsi iyi formasyon degistiyor
------
Shamrock rovers çok tehlikeli takim
Statlarinda isitici yok
Stephen Bradley teknik direktörü
Okan buruktan daha genç
Arsenal de oynadi Stephen Bradley
Arsen Wengerin ögrencisi
Galatasarayin maçini izledi kophenagta
Fatih terimi Emre Arda Turani Okan buruk'u
Bülent korkmazi hepsini taniyor
@xemrexxx @Sherlock @12.Adam @Dosi
@MasacRE
Var seri basi degil shamrock rovers irlanda takimiReis Shamrock Rovers muhtemel rakipler arasında yok ya, kandırma bizi
Şunlar yazıyor reis. Shamrock Rovers 1. ön elemeden başlıyorsa önce onu geçmesi lazım bize rakip olabilmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?