Klasik Twin Peaks 1. Sezon Yorumları

lucy e dikkat ettinmi episodes un wendy si gibi aynı
)

oyuncuların yetersizliği yanısıra sahne geçişleri çok ağırdı hele o annenin üzüntüden iki büklüm olduğu sahneler arada bir türlü geçmek bilmeyen zaman, ilk bölüm karakterleri tanımak için zaman lazım anlıyorumda ilk bölümde bu kadar uzatıp kasmaları pek hoş olmamış aslında aynı hikayeyi 50 dakikadada rahatça verirlerdi bence

Yok ya bence o kadar benzemiyorlar.

Yok ya bence o kadar benzemiyorlar.
tip olarak zaten benzemiyorlarda jetonları geç düşüyor ikisininde
telefon bağlarken tekrar yapıyorlar

sonunda salak lucy ile ağlak andy evlenir benden söylemesi

Dizinin HD olarak iki sezonunu da indirmiştim hazırda bekliyordu hard disk bozulunca gitti hepsi. Yarın yeniden indirmeye başlarım izlerim muhtemelen ikinci bölümü.

@yatutarsa senin 93 dakika bitmedi galiba daha?

Dizinin HD olarak iki sezonunu da indirmiştim hazırda bekliyordu hard disk bozulunca gitti hepsi. Yarın yeniden indirmeye başlarım izlerim muhtemelen ikinci bölümü.

bu dizinin ikinci bölümüne geçebiliriz heralde bir ara herkesin birinci bölümü izlemesini bekliyordukta hala bekleme devammı ediyor yoksa @yatutarsa yı kapı dışarı edip devammı edeceğiz
)

Ben 1x2'yi izledim. Yarın yazarım yorumu.
birazdan ikinci bölüme başlarım bende , outlander ın 12. bölümünü izlemekle meşguldum şimdiye kadar iki dizi arasına bir yarım saat girsin diye bekliyorum ara vermeden iki diziyi üstüste izlersem her zaman ikinci dizi güme gidiyor ilk dizinin etkisinden kurtulmam şart ikinciye başlamak için
)

1x2

İlk bölümü herkes izlediğine göre bende ikinci bölümü izlemiş bulunmaktayım.

Açılış bölümü olduğu için puan verirken cömert davranmıştım ama kabul etmek gerekir ki; dizi çok yavaş ilerliyor. Olayların biraz daha hızlı akması gerekiyor, bu haliyle İmdb'den 9 puan almamıştır heralde. Neyse artık önümüzdeki bölümlere bakacağız, hep böyle devam etmeyeceğini düşünüyorum.

James, serbest bırakıldı ama bir şeyler sakladığı apaçık ortada.

Laura'nın annesi kafayı yemeye başladı. Leo'nun kanlı gömleği neydi bilmiyorum ama şaşırtma olabilir.

Leo'nun kanlı gömleğinden çok sabunla Norma'yı dövmesi şaşırtıcı oldu. Portakalla iz bırakmaması için insan dövme tekniklerini biliyoruz ama sabun ile dövmek ne alaka anlamadım.

Amerikalı aileler mi baskıcı yoksa çocuklarımı dik kafalı bilemedim. Audrey ve Booby'in babalarıyla aralarında çatışma var. Özellikle Audrey'in babası kızını öldü olarak kabul ediyor, bu kız o adamı bu kadar nefret ettirecek ne yapmış olabilir.
7.5/10

1x2

İlk bölüm gibi durgun bir bölümdü. Olaylar gerçekten çok ağır işliyor. Bu da bazı kısımlarda sıkılmayı kaçınılmaz yapıyor.

Bölüm hakkında bir şeyler yazacaktım ama yazacak kayda değer bir şey aklıma gelmedi bir türlü.

Sadece Laura'nın doktoruyla bir ilişkisinin olması şaşırttı. 1. bölümün sonunda kolyeyi alan da oymuş.

Puanım: 7/10

1x2

Yine sıkıcı bir bölümdü. 5.bölüme kadar böyle giderse bırakabilirim.

Dale Cooper ve Şerifin sahneleri güzel oluyor. Diğer sahneler sıkıcı. Karakterler zaten çok itici.

Kanlo gömlek olayı ilginçti ama aynı zamanda bir tane adamdan çıktı kolyenin yarısı.

@destere Hani 1. bölümde demiştin ya Şerif, ajanın yanında çok ezik kalıyor diye. Şerifte senle aynı düşünüyor. Bu bölümde şöyle bir diyalog geçti: "Tıp çalışmaya başlamam lazım çünkü kendimi Doktor Watson gibi hissediyorum.
"

6.5/10

1x2

Çok sıkıcıydı. Kayda değer hiçbir şey yoktu. 2-3 tane şüpheli yerleştirme çalışması dışında. Birkaç bölüm daha deneyeceğim şansımı ama bu bölüm umutsuzluğa düşürdü beni...

6/10

Bu arada şimdi fark ettim forumda bölümün puanları 7.5 - 7 - 6.5 - 6 diye gidiyor. Sıradaki arkadaştan 5.5 bekliyoruz.

1x2. Bölüm

tempo olarak pek ilk bölümden bir farkı yoktu..
ikinci bölümde karakterleri tam tanımış oluruz dedimde hala tanıyamamış olmanın verdiği hayalkırıklığı var?

hani şöyle bir sahne vardı, şerif harry nin oynaşı japon kılıklı josie adlı kadının ölen kocasından kalan mirası paylaşamadıkları bir teyze var ya neydi ismi? catherine miydi o teyze bir adama ayaklarını koklatıyordu o adamı çıkaramadım? o adam 1945 lerden fırlamış işveli kız audrey horne un babası benjamin miydi? yoksa ölen kız laura nın babası leyland mıydı(leyland nasıl isimdir ya
)?
aslında niye bu kadar çok karakter kullanılmışki dizide? bizi finaliyle ters köşe yapmak için önceden hazırlıkmı yapmış yönetmen ?
yine lucy az çıktı ama öz çıktı...'' rüzgarlı bir yerden telefon şeydiyorlar derken kendine has tavırları hoştu
birde ağzındaki lokmayı yutmaya çalışırkenki halleri güzeldi

shelly güzel kadın kocası leo belalı bir tipe benziyor çoraba yerleştirdiği sabunla kadını dövmesi ilginçti?
ajan cooper yarasa gibi ters durup durum değerlendirmesi yapmasa daha iyi olacak

etkisiz eleman harry adlı şerif işinde başarıyı yakalayamamış, ajanın kuyruğunda dolaşmaktan başka bişeye yaramıyor.. ama özel hayatında japon kızı kapma başarısı göstermiş kutluyoruz

bobby ve arkadaşı tobby aslında ismini unutum şimdi bobby kadar serseri olan arkadaşının ismi neydi
tobby değildide neyse ?? ikiside kıl tip boş tipler anlatmaya gerek yok zaten

james dende hayır yok(donna yı kapmış birde? kızın aklına şaşarım frankenştayn hortlağı james de ne buldu acaba? ) james in dayısı ed neyin nesi işin içinde ne arıyor o kısmıda daha çözemedim belki ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya ?
donna güzel kız onu bir köşeye koyalım ona laf söylemem

audrey her an birine atlayacak azgınlıkta
kızın önüne çıkan ilk erkek çok şanslı kız affetmez bence ?
laura palmer da bayağı faal biriymiş resmiyette zaten hem bobby ile hem james le ilişki yaşıyormuş birde öldüğü gün üç kişiyle birlikte olup rekor denemesi gerçekleştirmiş kız

ilerleyen bölümlerde tüm karakterlerin ne iş yaptığını çözdüğümde olay güzeleşebilir belki?
bu şekliyle bir curcunadır gidiyor... kız ölmeye ölmüşte bu işte herkesin pandiği var gibi son vuruşu kim yapmış biz o kısmı arıyoruz sanırım ?

Korktum ben o süreyi görünce
Pc sorunluydu o yüzden diziler birikti en kısa sürede izleyeceğim.

@destere senin yorumun da maşallahı var en az dizi kadar sıkıcı gözüküyor.
yorumu görüntülü yapabilseydim daha hoş olurdu diziden bir eksiği var görüntülü olmaması
) şimdi audrey adlı kız yorum arasında bir iki kıvırsaydı sen bak ozaman yorumda çiçek açardı
)

orda bobby nin babasının hareketleri doğruydu baba az bile yaptı çocuğa sert davranmadan güzel güzel akıl veriyordu ama bobby adlı babunun umrunda değil birde ağzına cücük gibi sigara almış babayı şeyine saymıyor

yalnız o sahnede çok berbat bir hata vardı baba, boby nin yüzüne şaplak attı ağızdaki sigara kekin içine düştü ama nasıl bir düşüşse keke saplanmış olarak gösterdi kamera? aynı sahneyi 100 kez oynat o sigara keke saplanmaz? sigaranın ağırlığı neyki bıçak gibi saplansın? annede sigarayı çekerken bayağı zorlandı sigara yarım metre girmişti keke
))

Son düzenleme:
Yorumun çok uzun olduğu için üşendim okumaya, Leo'nun sabunla Norma'yı dövmesini yorumladın mı bilmiyorum.

Yorumun çok uzun olduğu için üşendim okumaya, Leo'nun sabunla Norma'yı dövmesini yorumladın mı bilmiyorum.
yorumları okumaya üşeniyorsanız niye yorum yapıyoruz onuda anlamadım
bundan sonra bölümler için kısaca beğendim beğenmedim diyip geçerim artık

yorumları okumaya üşeniyorsanız niye yorum yapıyoruz onuda anlamadım
bundan sonra bölümler için kısaca beğendim beğenmedim diyip geçerim artık
Dizide ne olup bittiğini baştan sona kadar niye anlatıyorsun, özet geçsen yeterli. Oh be içimde kaldıydı ne zamandan beri söylemek istiyordum, söyledim rahatladım.

Dizide ne olup bittiğini baştan sona kadar niye anlatıyorsun, özet geçsen yeterli. Oh be içimde kaldıydı ne zamandan beri söylemek istiyordum, söyledim rahatladım.
ben anlatırken kısa mesaj şeklinden pek hoşlanmıyorum aslında dediğin doğru bir iki cümleyle geçiştirmek mümkün
birde yorum üstüne gevezelik yapmayı seviyorum o yüzden uzun tutuyorum birazda
)

ben anlatırken kısa mesaj şeklinden pek hoşlanmıyorum aslında dediğin doğru bir iki cümleyle geçiştirmek mümkün
birde yorum üstüne gevezelik yapmayı seviyorum o yüzden uzun tutuyorum birazda
)
Sen yorumları güzel yapıyorsun, mesajlarında komik o yüzden okuması zevkli her seferinde de okuyorum. Yanlız bu diziden sana malzeme çıkmayacağı için bu tür konularda kısa yazsan daha iyi.

Yoksa Game of Thrones'ta yaz +18 mesajlarını seviyoruz.