hani şöyle bir sahne vardı, şerif harry nin oynaşı japon kılıklı josie adlı kadının ölen kocasından kalan mirası paylaşamadıkları bir teyze var ya neydi ismi? catherine miydi o teyze bir adama ayaklarını koklatıyordu o adamı çıkaramadım? o adam 1945 lerden fırlamış işveli kız audrey horne un babası benjamin miydi? yoksa ölen kız laura nın babası leyland mıydı(leyland nasıl isimdir ya
)?
aslında niye bu kadar çok karakter kullanılmışki dizide? bizi finaliyle ters köşe yapmak için önceden hazırlıkmı yapmış yönetmen ?
yine lucy az çıktı ama öz çıktı...'' rüzgarlı bir yerden telefon şeydiyorlar derken kendine has tavırları hoştu
birde ağzındaki lokmayı yutmaya çalışırkenki halleri güzeldi
shelly güzel kadın kocası leo belalı bir tipe benziyor çoraba yerleştirdiği sabunla kadını dövmesi ilginçti?
ajan cooper yarasa gibi ters durup durum değerlendirmesi yapmasa daha iyi olacak
etkisiz eleman harry adlı şerif işinde başarıyı yakalayamamış, ajanın kuyruğunda dolaşmaktan başka bişeye yaramıyor.. ama özel hayatında japon kızı kapma başarısı göstermiş kutluyoruz
bobby ve arkadaşı tobby aslında ismini unutum şimdi bobby kadar serseri olan arkadaşının ismi neydi
tobby değildide neyse ?? ikiside kıl tip boş tipler anlatmaya gerek yok zaten
james dende hayır yok(donna yı kapmış birde? kızın aklına şaşarım frankenştayn hortlağı james de ne buldu acaba? ) james in dayısı ed neyin nesi işin içinde ne arıyor o kısmıda daha çözemedim belki ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya ?
donna güzel kız onu bir köşeye koyalım ona laf söylemem
audrey her an birine atlayacak azgınlıkta
kızın önüne çıkan ilk erkek çok şanslı kız affetmez bence ?
laura palmer da bayağı faal biriymiş resmiyette zaten hem bobby ile hem james le ilişki yaşıyormuş birde öldüğü gün üç kişiyle birlikte olup rekor denemesi gerçekleştirmiş kız