- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yok artık. 😱 Neyse bir şekilde yolunu bulursun sen.Temmuz'da bitecekmiş.
Yok artık. 😱 Neyse bir şekilde yolunu bulursun sen.Temmuz'da bitecekmiş.
çok güzel bir konusu var bir kasabada bir cinayet işlenir bu cinayetin sebepleri kim işledi falan filan derken olaylar olaylar ???? zaten ilk bölümünü izlesen devamı gelir seveceğini tahmin ediyorum bu tarz sessiz sakin kasaba hikayelerini seviyorum best motel i sevdiysen bunuda seveceksin demektirtşk ederim cnm sen olmasan dizilerden haberim olmayacak
bu dizinin konusu ne acaba😉
hımm benlikmiş cinayet çözme falan severim bençok güzel bir konusu var bir kasabada bir cinayet işlenir bu cinayetin sebepleri kim işledi falan filan derken olaylar olaylar ???? zaten ilk bölümünü izlesen devamı gelir seveceğini tahmin ediyorum bu tarz sessiz sakin kasaba hikayelerini seviyorum best motel i sevdiysen bunuda seveceksin demektir
dün akşam @sürgünüm ün bana attığı linki bende sana atayımhımm benlikmiş cinayet çözme falan severim ben
nerden izleyebilirim site linki atarmısın ya
çok tşk edrim çok sağol😉dün akşam @sürgünüm ün bana attığı linki bende sana atayım
http://www.dizibox.net/twin-peaks-1-sezon-1-bolum-izle/
tüm bölümleri var bu sitede ...
sözünü unutmamana sevindim poldark muhteşemdir heleki outlander seven biri poldark ı mutlaka sevecektir ya da ben öyle tahmin ediyorum
Söz veripte tutmadığım görülmemiştir.sözünü unutmamana sevindim poldark muhteşemdir heleki outlander seven biri poldark ı mutlaka sevecektir ya da ben öyle tahmin ediyorum
@sürgünüm de izleyecekti poldark ı ama karambole getirdi zaten o hep öyle karambollerle unutturoyor bir şekilde
tyrant da ben kimseyi yarı yolda bırakmadım hatta dizi başlarken konu benlik değil ama bir şekilde yinede seversem devam ederim demiştim yani konunun benlik olmadığını sende tahmin edebiliyorsundurSöz veripte tutmadığım görülmemiştir.
İlk önce Twin Peaks'e başlayacağımı söylemiştim.
İkinci bölüme etkinlikteki arkadaşlarla beraber geçeceğimize göre bu arada bende Poldark'a başlayabilirim.
Bu arada Tryat dizisinde @Harunnn60 ile ikinizin attığı kazığı unuttuğumu sanmayın. Hele Harun'un ilk bölüme 9 puan verip devam etmemesi ilginç.
Bak ya. az değilsin.tyrant da ben kimseyi yarı yolda bırakmadım hatta dizi başlarken konu benlik değil ama bir şekilde yinede seversem devam ederim demiştim yani konunun benlik olmadığını sende tahmin edebiliyorsundur
@Harunnn60 için bişey söyleyemem ona ne dersen az bile hep öyle yapıyor
Araya Daredevil girdi yoksa Tyrant güzel dizi ama bana yazlık dizi geldi o yüzden yazın izleyeceğim.Söz veripte tutmadığım görülmemiştir.
İlk önce Twin Peaks'e başlayacağımı söylemiştim.
İkinci bölüme etkinlikteki arkadaşlarla beraber geçeceğimize göre bu arada bende Poldark'a başlayabilirim.
Bu arada Tryat dizisinde @Harunnn60 ile ikinizin attığı kazığı unuttuğumu sanmayın. Hele Harun'un ilk bölüme 9 puan verip devam etmemesi ilginç.
zor durumda kalınca mecburen tepkileri senin üstüne çekiyorum aradan sıyrılmak için işe yarıyorBak ya. az değilsin.
Araya Daredevil girdi yoksa Tyrant güzel dizi ama bana yazlık dizi geldi o yüzden yazın izleyeceğim.
ben birazdan başlayacağım biraz daha karanlık çöksün diyorum nasıl olsa yarın evdeyiz
İlk bölümün süresi 93 dakika aklında bulunsun. Sonraki bölümler 45 dakika.ben birazdan başlayacağım biraz daha karanlık çöksün diyorum nasıl olsa yarın evdeyiz
Gündüz bölümü indirmiştim gece izlemeyi planlıyordum. Uyuya kalmazsam izlerim.
Bölümün özellikle ilk kısmında ben de sıkıldım çünkü çok karakter var ve hiçbirini tanıyamadık hemen ama sonrasında karakterleri tanımaya başladıkça sürükleyiciliği arttı. Bu da ilerleyen bölümler için umut verdi. Günümüzde olsa da bu kadar övülen diziyi izlerdim. True Detective'i bile izlemiş biriyim sonuçta.1x1. Bölüm
güzel bir başlangıç demek isterdim ama değildi sıkılmadım demek isterdim ama çok sıkıldım çok nadirdir dizilerin ilk bölümünü iki günde bitirdiğim ama bu dizinin yarısını dün gece yarısını bu akşama doğru izledim zar zor bittide hele şükür bundan sonrası daha kolay en azından 45 dakika sürüyor ..
başroldeki ajan dale cooper çok bilmiş ukala bir tip gibi sanki her hareketinde '' yaw siz boşverin bu işleri ben bu olayı totomla çözerim der gibi bir havası vardı ajana kıl oldum ' birde ikide bir elinde ahize daine diye birine anlatıyor ne fok görürse ne desem işte bir kere sevmeyince karakteri her hareketi batıyor resmen
yerel şerif biraz daha normal bir tip ama o da kendi başına bir karakter sahibi değil gibi öyle ağzı açık ayran budalası gibi ajan cooper ı takip ediyor neden bu zamana kadar yerel kaldığıda zaten hareketlerinden belli
ölen kız laura çok güzeldi öyle bir kızı öldürüp bizi vasat tiplerle uğraştırmaları hoş olmamış
dizide en sevdiğim karakterler biri andy : her ceset görünce zırıl zırıl ağlayan polisten bahsediyorum
diğer renkli karakterde tabiki şerif sekreteri lucy, telefonları tuhaf tuhaf bağlarken aklıma anında bev le sean ın sekreteri wendy geldi ..
olayı çözüş şekilleri bilindik gibi geldi belki bunda dizinin suçu yoktur belkide bu konuda ilk dizilerdendir ama ben yakın zamandakileri önce izlediğim için ilk hali bana sanki izlediğim yakın zaman dizilerinin kopyası gibi geldi
@Tolstoyevski diziyi true dan daha üstün bulmuş fikirlere saygımız var ama katılmıyorum true nun yanına yaklaşamaz
@Danger UA! oyunculukları beğenmemiş dediğine katılıyorum hele şu liseli tipler bizim liseli dizilerdeki gibi fazla karta kaçmış duruyorlar mesela bir snake en az 30 unda vardır ama katılmadığım kısmı danger soruşturmayı yapan ekibi beğenmiş yani ajan la şerifi bende dizide en sevmediğim karakterlerin başında geliyor soruşturma yapanlar
@sürgünüm e rica minnet poldark ı izlettik ilk bölümlere ne zorla 7 puan vermiş poldarkın o dizi su gibi aktığı halde ama bu dizinin ilk bölümüne 8 puan verirken çok bonkör davranmış kınıyoruz
@OzaN a bu diziyi ben önersem eminim ilk bölümü izlemeyi başaramazdı benlik değil diyip bırakırdı? oysa şimdi bu diziye 8 puan vermiş ve beğendiğini sölüyor hemde
7 puan veren arkadaşların yorumlarına katılıyorum ilk bölümü taş çatlasa 7 puanlıktır?
imdb de 8.9 almış ilk bölüm ? aynı dizi günümüzde çekilseydi 8 puanı aşamazdı bunada eminim birazda zamanına göre kaliteli sayılır o konuda hakkını yemeyelim
birde benim dikkatimi bir başka görüntü çekti dizinin çekim tarihi 90 lar ama kıyafetler sanki 1950 lere ait 1990 larda kıyafetler öylemiymiş ? mesela audrey horne adlı kızın ( hanı şu toplantıda kırıtarak yaşlı başlı adamların ağzının suyunu akıtan kız ) işte o kızın giyim şekli saç şekli sanki 1945 yapımı filmleri çağrıştırıyor
kısaca ilk bölümü başarıyla atlattığıma göre devam eden bölümlerde daha bir rahat edeceğim karakterleri tanımış olduk veya nerdeyse tanıdık tanıyacağız diyeyim
ilk bölüme puan verelim rahatlayalım = 7 point