TV Ekranlarında Ufuk Özkan Rüzgarı Esiyor!

@Bully türkün uzayla imtihanina üzüldüm
Öyle diziler benden sorulur
Kordokya gezegen diye bir şey yazdım
Ama eve hırsız girdi senaryomda uçtu Çocukten serinleme dünyası

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Bully türkün uzayla imtihanina üzüldüm
Öyle diziler benden sorulur
Kordokya gezegen diye bir şey yazdım
Ama eve hırsız girdi senaryomda uçtu Çocukten serinleme dünyası
Evet o diziye ben de bakıyordum bazen. Gora uyarlaması uzaylı dizisi tutmadı. :A

Üzüldüm senin adına.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully
Abart abart sen iyi besleniyorsun biliyoruz. :A Ama sana da Nusret sözüm olsun melunum, ayıpsın. :A

Ankara'ya geldiğinde haber et, geçenki gibi habersiz gitme. :A
Ahahahahha :A Çaktırma melunum :A fakir imajımız zedelenmesin :A

Aslında haber edecektim de çekinmiştim :A Yoksa şimdi olsa çağırırım acımam :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem
İftira olduğu ortada :A Melunla aramıza nifak tohumları ekemezsiniz :A
Bence sen hayal görmüşsün, bulamadığına göre. :A O melun benim arkamdan kötü konuşacak kadar canına susamamıştır dimi @Maskeli Fedai ciğim :A
Aaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmaz :F @Maskeli Fedai Hep bir tedirgin şekilde bekleyecek her etiketimde acaba o mesajların olduu etiketimmi diye her mesajıma tedirgin şekilde bakacak acaba ne zaman çıkacak karşıma :F O korkuyu yaşasın biraz ayoll :A :A :A

Rahmetli hortlayıncada aynı tarifeyi @MasacRE e yapacam aynı mesajtan onunda rahmetliye var malum :F :F :F

Aaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmaz :F @Maskeli Fedai Hep bir tedirgin şekilde bekleyecek her etiketimde acaba o mesajların olduu etiketimmi diye her mesajıma tedirgin şekilde bakacak acaba ne zaman çıkacak karşıma :F O korkuyu yaşasın biraz ayoll :A :A :A

Rahmetli hortlayıncada aynı tarifeyi @MasacRE e yapacam aynı mesajtan onunda rahmetliye var malum :F :F :F
O rahmetli hiçbir zaman hortlamayacağından bu dediğin asla yaşanmayacak :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

Korkudan titriyorum hiç sorma :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully