Damien Duff
Favori Üye
tam olarak bu.Hep aynı rollerin ekmeğini yedi. Bu roller yakışıyor ama bu onu iyi bir oyuncu yapmıyor malesef.
Evet o diziye ben de bakıyordum bazen. Gora uyarlaması uzaylı dizisi tutmadı.@Bully türkün uzayla imtihanina üzüldüm
Öyle diziler benden sorulur
Kordokya gezegen diye bir şey yazdım
Ama eve hırsız girdi senaryomda uçtu Çocukten serinleme dünyası
Biz parasızlıktan et döner yiymiyoruz @Bully pirzolalar kebaplar dönerler iskendenler bir oturuşta yiyormuş seni yemeğe götürsün o bkımdan kıskanırım
Açlıktan bi deri bi kemik kaldık Melun beni Nusret'e götürsünHarun'u arabamla gezdireceğim zaten söz verdim. Ne zaman olur bilinmez ama söz sözdür.
Abart abart sen iyi besleniyorsun biliyoruz. Ama sana da Nusret sözüm olsun melunum, ayıpsın.Açlıktan bi deri bi kemik kaldık Melun beni Nusret'e götürsün
Ahahahahha Çaktırma melunum fakir imajımız zedelenmesinAbart abart sen iyi besleniyorsun biliyoruz. Ama sana da Nusret sözüm olsun melunum, ayıpsın.
Ankara'ya geldiğinde haber et, geçenki gibi habersiz gitme.
Herkes numaracı arkadaş. Halkımız gerçekleri görsün.Ahahahahha Çaktırma melunum fakir imajımız zedelenmesin
Aslında haber edecektim de çekinmiştim Yoksa şimdi olsa çağırırım acımam
Ohaaa 😱 Melun gelmese her şey biterHerkes numaracı arkadaş. Halkımız gerçekleri görsün.
Bu sefer de ben gelmiyorum hadi napcan.
resim göremedik nerede paylaştın.
Geçen yıl @Bully la forumda konusmustuk yediklerini duyunca ohaa çekmiştim İstanbula yolu düşerse kaçırmaYemek resmi paylaşmayı sevmiyorum fazla.
Açlıktan bi deri bi kemik kaldık Melun beni Nusret'e götürsün
Sen hangi konuda etmiştin o sözleri @Maskeli Fedai Bulabilsem @Bully la buluştuğunuzda yemek sen olacaksın @Maskeli FedaiAbart abart sen iyi besleniyorsun biliyoruz. Ama sana da Nusret sözüm olsun melunum, ayıpsın.
Ankara'ya geldiğinde haber et, geçenki gibi habersiz gitme.
Bence sen hayal görmüşsün, bulamadığına göre. O melun benim arkamdan kötü konuşacak kadar canına susamamıştır dimi @Maskeli Fedai ciğimSen hangi konuda etmiştin o sözleri @Maskeli Fedai Bulabilsem @Bully la buluştuğunuzda yemek sen olacaksın @Maskeli Fedai
Sen hangi konuda etmiştin o sözleri @Maskeli Fedai Bulabilsem @Bully la buluştuğunuzda yemek sen olacaksın @Maskeli Fedai
İftira olduğu ortada Melunla aramıza nifak tohumları ekemezsinizBence sen hayal görmüşsün, bulamadığına göre. O melun benim arkamdan kötü konuşacak kadar canına susamamıştır dimi @Maskeli Fedai ciğim
İftira olduğu ortada Melunla aramıza nifak tohumları ekemezsiniz
Aaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmaz @Maskeli Fedai Hep bir tedirgin şekilde bekleyecek her etiketimde acaba o mesajların olduu etiketimmi diye her mesajıma tedirgin şekilde bakacak acaba ne zaman çıkacak karşıma O korkuyu yaşasın biraz ayollBence sen hayal görmüşsün, bulamadığına göre. O melun benim arkamdan kötü konuşacak kadar canına susamamıştır dimi @Maskeli Fedai ciğim
O rahmetli hiçbir zaman hortlamayacağından bu dediğin asla yaşanmayacakAaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmaz @Maskeli Fedai Hep bir tedirgin şekilde bekleyecek her etiketimde acaba o mesajların olduu etiketimmi diye her mesajıma tedirgin şekilde bakacak acaba ne zaman çıkacak karşıma O korkuyu yaşasın biraz ayoll
Rahmetli hortlayıncada aynı tarifeyi @MasacRE e yapacam aynı mesajtan onunda rahmetliye var malum
Korkudan titriyorum hiç sorma @BullyAaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmaz @Maskeli Fedai Hep bir tedirgin şekilde bekleyecek her etiketimde acaba o mesajların olduu etiketimmi diye her mesajıma tedirgin şekilde bakacak acaba ne zaman çıkacak karşıma O korkuyu yaşasın biraz ayoll
Rahmetli hortlayıncada aynı tarifeyi @MasacRE e yapacam aynı mesajtan onunda rahmetliye var malum
Bunun aynısını @Maskeli Fedai de @Bully için diyordu ama onun kabusu hortladıO rahmetli hiçbir zaman hortlamayacağından bu dediğin asla yaşanmayacak