Damien Duff
Süper Favori Üye
tam olarak bu.Hep aynı rollerin ekmeğini yedi. Bu roller yakışıyor ama bu onu iyi bir oyuncu yapmıyor malesef.![]()
Evet o diziye ben de bakıyordum bazen. Gora uyarlaması uzaylı dizisi tutmadı.@Bully türkün uzayla imtihanina üzüldüm
Öyle diziler benden sorulur
Kordokya gezegen diye bir şey yazdım
Ama eve hırsız girdi senaryomda uçtu Çocukten serinleme dünyası
Biz parasızlıktan et döner yiymiyoruz @Bully pirzolalar kebaplar dönerler iskendenler bir oturuşta yiyormuş seni yemeğe götürsün o bkımdan kıskanırım![]()
![]()
![]()
Açlıktan bi deri bi kemik kaldıkHarun'u arabamla gezdireceğim zaten söz verdim.Ne zaman olur bilinmez ama söz sözdür.
![]()
Abart abart sen iyi besleniyorsun biliyoruz.Açlıktan bi deri bi kemik kaldıkMelun beni Nusret'e götürsün
![]()
AhahahahhaAbart abart sen iyi besleniyorsun biliyoruz.Ama sana da Nusret sözüm olsun melunum, ayıpsın.
Ankara'ya geldiğinde haber et, geçenki gibi habersiz gitme.![]()
Herkes numaracı arkadaş.AhahahahhaÇaktırma melunum
fakir imajımız zedelenmesin
Aslında haber edecektim de çekinmiştimYoksa şimdi olsa çağırırım acımam
![]()
Ohaaa 😱 Melun gelmese her şey biterHerkes numaracı arkadaş.Halkımız gerçekleri görsün.
Bu sefer de ben gelmiyorum hadi napcan.![]()
resim göremedik nerede paylaştın.![]()
Geçen yıl @Bully la forumda konusmustuk yediklerini duyunca ohaa çekmiştimYemek resmi paylaşmayı sevmiyorum fazla.![]()
Açlıktan bi deri bi kemik kaldıkMelun beni Nusret'e götürsün
![]()
Sen hangi konuda etmiştin o sözleri @Maskeli FedaiAbart abart sen iyi besleniyorsun biliyoruz.Ama sana da Nusret sözüm olsun melunum, ayıpsın.
Ankara'ya geldiğinde haber et, geçenki gibi habersiz gitme.![]()
Bence sen hayal görmüşsün, bulamadığına göre.Sen hangi konuda etmiştin o sözleri @Maskeli FedaiBulabilsem @Bully la buluştuğunuzda yemek sen olacaksın @Maskeli Fedai
![]()
![]()
![]()
Sen hangi konuda etmiştin o sözleri @Maskeli FedaiBulabilsem @Bully la buluştuğunuzda yemek sen olacaksın @Maskeli Fedai
![]()
![]()
![]()
İftira olduğu ortadaBence sen hayal görmüşsün, bulamadığına göre.O melun benim arkamdan kötü konuşacak kadar canına susamamıştır dimi @Maskeli Fedai ciğim
![]()
İftira olduğu ortadaMelunla aramıza nifak tohumları ekemezsiniz
![]()
Aaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmazBence sen hayal görmüşsün, bulamadığına göre.O melun benim arkamdan kötü konuşacak kadar canına susamamıştır dimi @Maskeli Fedai ciğim
![]()
O rahmetli hiçbir zaman hortlamayacağından bu dediğin asla yaşanmayacakAaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmaz@Maskeli Fedai Hep bir tedirgin şekilde bekleyecek her etiketimde acaba o mesajların olduu etiketimmi diye her mesajıma tedirgin şekilde bakacak acaba ne zaman çıkacak karşıma
O korkuyu yaşasın biraz ayoll
![]()
![]()
Rahmetli hortlayıncada aynı tarifeyi @MasacRE e yapacam aynı mesajtan onunda rahmetliye var malum![]()
![]()
![]()
Korkudan titriyorum hiç sormaAaa şimdi bulsam bir heyecanı kalmaz@Maskeli Fedai Hep bir tedirgin şekilde bekleyecek her etiketimde acaba o mesajların olduu etiketimmi diye her mesajıma tedirgin şekilde bakacak acaba ne zaman çıkacak karşıma
O korkuyu yaşasın biraz ayoll
![]()
![]()
Rahmetli hortlayıncada aynı tarifeyi @MasacRE e yapacam aynı mesajtan onunda rahmetliye var malum![]()
![]()
![]()
Bunun aynısını @Maskeli Fedai de @Bully için diyordu ama onun kabusu hortladıO rahmetli hiçbir zaman hortlamayacağından bu dediğin asla yaşanmayacak![]()