Gidersin sne hiç belli olmazYok gidecem demiyorum aksine Geniş Aile filmini kötülüyordum @Bully
OHAA 12 yıl önce mi
Evet Giresunla 1 saat mesafe var hiç uğraşılmaya deymez zaten sinemalık filmde artık yapılmıyor nete düşünce netten bakıyorumOHAA 12 yıl önce mi
Buna gitmeye değmez zaten, düşer illa ki nete, TV'ye, bakarsa oralardan bakar. Ama ben gidebilirim, maksat az biraz yüzüm gülsün.sen sinemaya az gidersin diye biliyorum genelde evde izliyorsun Geniş aile için gitmen komik olur @Bully
Bu sıcakta gidilir mi be. gel cafeye gidelim.Buna gitmeye değmez zaten, düşer illa ki nete, TV'ye, bakarsa oralardan bakar. Ama ben gidebilirim, maksat az biraz yüzüm gülsün.
Sinema için Görele'den Giresun'a gitmesi gerekiyor. Onun için de çok değecek bir film olması gerekiyor. @Çiğdem
Bu sıcakta gidilir mi be. gel cafeye gidelim.
Buluşun benceBuna gitmeye değmez zaten, düşer illa ki nete, TV'ye, bakarsa oralardan bakar. Ama ben gidebilirim, maksat az biraz yüzüm gülsün.
Sinema için Görele'den Giresun'a gitmesi gerekiyor. Onun için de çok değecek bir film olması gerekiyor. @Çiğdem
Gezdirecek beni zaten KıskanırsınBuluşun bence
AVM'lerde klima oluyor, gitmek için ideal yer yazın. Aynı şehirde olduğumuzda gideriz inşallah.Bu sıcakta gidilir mi be. gel cafeye gidelim.
Biz parasızlıktan et döner yiymiyoruz @Bully pirzolalar kebaplar dönerler iskendenler bir oturuşta yiyormuş seni yemeğe götürsün o bkımdan kıskanırımGezdirecek beni zaten Kıskanırsın
Harun'u arabamla gezdireceğim zaten söz verdim. Ne zaman olur bilinmez ama söz sözdür.Buluşun bence
Şükür durumumuza. Sen kaçabilsen seni de tatile götürürüm.Biz parasızlıktan et döner yiymiyoruz @Bully pirzolalar kebaplar dönerler iskendenler bir oturuşta yiyormuş seni yemeğe götürsün o bkımdan kıskanırım
Senin 2019 Sürümünü çok beğeniyorum.Şükür durumumuza. Sen kaçabilsen seni de tatile götürürüm.
Sevdiklerimizden kaçınmayız, bir de olup da harcamayanlar var, sanki mezara götürecekler.
Yalan değil.HAHAH aa doğru mu @Bully Şuan tokum ama aç olsam pehlemeye başlardım
Teşekkür ederim.Senin 2019 Sürümünü çok beğeniyorum.
resim göremedik nerede paylaştın.Yalan değil.
Yemek resmi paylaşmayı sevmiyorum fazla.resim göremedik nerede paylaştın.
Biraz fifa oynadım beto fenerbahçe maçında panterdi son hafta maç izmir de her haldeYemek resmi paylaşmayı sevmiyorum fazla.