İlk kez BBS'de izledim, bence tatlı ve yetenekli bir kadın.Olursa bakacam Selen Uçer tatlı dedide BBS'de olduğu için dimi.@denizz19
Fabrika Kızı'nın tekrarı Cumartesi 16.15'te, Tutar mı Tutar'ın tekrarı ise Pazar 16.15'de olacak.
İlk kez BBS'de izledim, bence tatlı ve yetenekli bir kadın.Olursa bakacam Selen Uçer tatlı dedide BBS'de olduğu için dimi.@denizz19
Birazdan gösterilicek Haftaya olan fragman üzerinden yorum yapmistimCeyda Ateş'i hiç göstermediler ki.
Tamam teşekkürler.İlk kez BBS'de izledim, bence tatlı ve yetenekli bir kadın.
Fabrika Kızı'nın tekrarı Cumartesi, Tutar mı Tutar'ın tekrarı ise Pazar 16.15'de olacak.@EFE UYSAL
Evet öyle gerçekten.
Deli Şebnem'in arkadaşıydı sanki?
2 sahnede çok az gösterdiler, çok daha fazla göstermeliler diye söylüyorum.Birazdan gösterilicek Haftaya olan fragman üzerinden yorum yapmistim
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzlemeden önce hakkında pek olumlu konuşmuyordun, ama beğenmen güzel bir haber.Dizi çok tatlı olmuş ya, sevdim ben. Gayet izlenebilir olmuş. Su Kutlu her dizisinde daha da güzelleşiyor
Poyraz Karayel'in üstüne sezon finali tanımam.Reklama kadar olan Kısım sıkılmadan izlettiriyor eğlenceli bir iş
Reklam arası Fox ve Karagül Sezon finali açın da sezon finali görün @Aserat @EFE UYSAL
Zeynep Kankonde, Su Kutlu ve Selen Uçer de çok iyi. Ceyda Ateş'i hala göstermediler, Rıza Sönmez de henüz ortalarda yok.Cahit Gök dizinin en iyisi bence çok sempatik
Ezel? Urfalıyam Ezelden? Bunlardan tanıyor olabilir misin?Cahit Gök'ü nerden tanıyorum ben ya simasi çok tanıdık geliyor.
ezel dizisinden haluk bilginerin gençliğini oynuyordu ramiz karaeskinin arkadasıydı kenan birkanCahit Gök'ü nerden tanıyorum ben ya simasi çok tanıdık geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?