Show Tutar Mı Tutar - Dizi Yorumları

Reytinglerini gördüm ama tekrarı umut vermiş bence. Show o dizinin de tekrarlarını sık sık yayınlayabilirse gelecek hafta en azından 2,8 - 3 reyting seviyesine gelebilir. Gerçi Survivor'ın finali var sanırım aynı gün ama dediğim gibi kötü bir dizi olsa tekrarları o seviyede olmazdı yani ben gelecek hafta yükseliş yaşayacağını düşünüyorum Fabrika Kızı'nın. :)
Ben de zaten tekrarını izledim, çoğu izleyici tekrarlar nedeniyle keşfedecek büyük ihtimalle. Survivor'ın finalinin olması dezavantaj oldu, ama bunun acısını en çok İnadına Aşk ve Aşk Zamanı çekecek gibi. Çok riskli bir zamanda başlıyorlar.

Bu arada dizinin yarın 16.15'te tekrarı var, izlersin artık. Umarım Show bu tekrar işini becerebilir. Kanal D ve Star her boşluğa dizilerini koyuyor mesela. Kanalın 4 yaz dizisinden 3'ünü izleyeceğim, kendilerini devam ettirebilecek oranlar alırlar umarım. :)

Ben de zaten tekrarını izledim, çoğu izleyici tekrarlar nedeniyle keşfedecek. Survivor'ın finalinin olması dezavantaj oldu, ama bunun acısını en çok İnadına Aşk ve Aşk Zamanı çekecek gibi. Çok riskli bir zamanda başlıyorlar.

Bu arada dizinin yarın 16.15'te tekrarı var, izlersin artık. Umarım Show bu tekrar işini becerebilir. Kanal D ve Star her boşluğa dizilerini koyuyor mesela. Kanalın 4 yaz dizisinden 3'ünü izleyeceğim, kendilerini devam ettirebilecek oranlar alırlar umarım. :)
Bu aralar baya yoğunum ama vakit bulabilirsem izlerim tabi ki. Gerçi şu an uygun gibi görünüyor bana tekrar saati ama belli olmaz kesin bir şey diyemem. :)

Umarım izleyiciyi yakalar dizi. Ben tanıtımlarını beğenmiştim Fabrika Kızı'nın. Tutar Mı Tutar'da iyi bir başlangıç yapar umarım. :)

Arkadaş dizi çok güzel ya :D Cahit gök favorim bir de annesi Kankonde :D
Cahit Gök gerçekten baya başarılı. Üstüne kata kata ilerliyor her seferinde. :X

Bu aralar baya yoğunum ama vakit bulabilirsem izlerim tabi ki. Gerçi şu an uygun gibi görünüyor bana tekrar saati ama belli olmaz kesin bir şey diyemem. :)

Umarım izleyiciyi yakalar dizi. Ben tanıtımlarını beğenmiştim Fabrika Kızı'nın. Tutar Mı Tutar'da iyi bir başlangıç yapar umarım. :)
Ben fragmanlarını pek sevmemiştim, ama ortaya çıkan sonuç beni pek şaşırttı doğrusu. Burada olduğu gibi Fabrika Kızı'nın da havası biraz değişik görünüyor. İnşallah yükselir. :)

Dizinin şimdiki sahneler, çok hoş olmuş. :) Hulusi kentmen, adile naşit anıldı hemde süper duygulu bir sahneyle süper olmuş :)

Müzikler 80'li 90'lı Yılların Müzikleri gibi çok hoş :)

@dizi kolik kız şu ıslık Müziği'ni bulursun sen bulursan at bana bayıldım :D

Son düzenleme:
Dizinin şimdiki sahneler, çok hoş olmuş. :) Hulusi kentmen, adile naşit anıldı hemde süper duygulu bir sahneyle süper olmuş :)

Müzikler 80'li 90'lı Yılların Müzikleri gibi çok hoş :)

@dizi kolik kız şu ıslık Müziği'ni bulursun sen bulursan at bana bayıldım :D
Aynen, ben de sondaki şarkıyı çok sevdim. :D

dizi gerçekten çok eğlenceli başlamıstı ama 2. reklamdan sonra beni kaybetti malesef son bölümlerde dizi aşırı şekilde sıkıcı hale dönüştü ve senaryoda ciddi anlamda sıkıntı var dizi dünyasındakı hayatları daha 1.bölümden beni sıktı çok eğlenerek başlamıştım ama diziyi bırakıyorum kiralık aşk ve kalbim egede kaldı dizileriyle devam edicem 2 dizide yeter zaten :F:F:F

@cookies @denizz19 @sürgünüm @Aserat

dizi gerçekten çok eğlenceli başlamıstı ama 2. reklamdan sonra beni kaybetti malesef son bölümlerde dizi aşırı şekilde sıkıcı hale dönüştü ve senaryoda ciddi anlamda sıkıntı var dizi dünyasındakı hayatları daha 1.bölümden beni sıktı çok eğlenerek başlamıştım ama diziyi bırakıyorum kiralık aşk ve kalbim egede kaldı dizileriyle devam edicem 2 dizide yeter zaten :F:F:F

@cookies @denizz19 @sürgünüm @Aserat
Sondaki sahneleri bile beğenmediysen sana ne diyebilirim ki daha? :F

@Aserat dizinin tekrarına denk geldim bugün.Bence sıcak bir diziydi.Tamamını yarın izleyip yorumumu yaparım.Haftaya artacak.Survivor biteceği için ben tvden izlerim herhalde ilk bölümün tamamını beğenirsem.