biraz önceki ab grubuna noldu
aha al izle ab ni totoş )
biraz önceki ab grubuna noldu
aha al izle ab ni totoş )
deminde koymuştum resmi silmişler? bu sefer spoi içine aldık bu seferde silinmez sanırımSupermis
Tapatalk©
o mesaja kazayla arkanı çarpmışsın silinmiş mesajbiraz önceki ab grubuna noldu
Cok ayip degil bence ki inceyi goren admn silmesin gercekten komik capsdeminde koymuştum resmi silmişler? bu sefer spoi içine aldık bu seferde silinmez sanırım
o mesaja kazayla arkanı çarpmışsın silinmiş mesaj
evet sizin totoşluğunuzu anlatiyi ya da ergenikliğinizi ne ka açarlarsa o ka izliyonuzCok ayip degil bence ki inceyi goren admn silmesin gercekten komik caps
Tapatalk©
kesin gül ağa şikayet etmiştir başka niye silsinlerCok ayip degil bence ki inceyi goren admn silmesin gercekten komik caps
Tapatalk©
izleyenler tek tek terketti diziyi, demekki sona çatal seyircileri kaldıevet sizin totoşluğunuzu anlatiyi ya da ergenikliğinizi ne ka açarlarsa o ka izliyonuz
Laaa oyle bisey degil rapper yerine raper yazinca fark ediyon ama resimdeki inceyi gormuyon kabarikligi goruyon aklin nasil calisiyorevet sizin totoşluğunuzu anlatiyi ya da ergenikliğinizi ne ka açarlarsa o ka izliyonuz
turn= dönüş = dönmek = dönme = dop1x9 u izledim bu mary ne sıska ne çirkin bir şey tıpkı @Çiğdem- ama sonunda
abe nin casusluk defterini buldu bari ortaya çıkartmasa
simcoe de @destere nin rüstem için hayal ettiği kazıkların 3 katı büyüklüğündeki kazıklara gelsin inşallah
yargıcı da vurdurttu
bir yandan anna yı bir yandan abe yi sıkışştırıyor
atı da öldürdü yazık be
bölümün başında abe ile anna bir sevişti ki üstlerindeki kattaki at kudurdu ah hbo ya da starz olaydı çataldan fazlası gözükürdü)
neyse ben
setekauta gelmeye karar verdi sezon finalinde savaş var
ben kaçtım sezon finalini izlemeye
sana yumulacak adam arıyon biliyoz da bunlar savaşmaktan angelina jolieye bil yumulamıyor ))turn= dönüş = dönmek = dönme = dop
dizi isminden yola çıkarsak senin turn de bayağı bir yumoş oyuncu var sanırım)
bunlar savaşan gülağalar desene )sana yumulacak adam arıyon biliyoz da bunlar savaşmaktan angelina jolieye bil yumulamıyor ))
güzel birini örnek vereyim dedim ne deseydim @Çiğdem- mi deseydim çok absürd kaçardı )) neyse ben sezon finalini izliyim )bunlar savaşan gülağalar desene )
angelina jolie ne alaka ? dizidemi oynuyor?
hahahah ayolll hala devam ediyormu bu dizi1x9 u izledim bu mary ne sıska ne çirkin bir şey tıpkı @Çiğdem- ama sonunda
abe nin casusluk defterini buldu bari ortaya çıkartmasa
simcoe de @destere nin rüstem için hayal ettiği kazıkların 3 katı büyüklüğündeki kazıklara gelsin inşallah
yargıcı da vurdurttu
bir yandan anna yı bir yandan abe yi sıkışştırıyor
atı da öldürdü yazık be
bölümün başında abe ile anna bir sevişti ki üstlerindeki kattaki at kudurdu ah hbo ya da starz olaydı çataldan fazlası gözükürdü)
neyse ben
setekauta gelmeye karar verdi sezon finalinde savaş var
ben kaçtım sezon finalini izlemeye
senin kalitesiz dizileri izlemiyim
canım istemedi olamaz mıİki bölüm kala 5 aylık ara mı verdin? @xemrexxx 😱
nesi ibretlik .ss
@xemrexxx kendisini yalnızlaştırıyor ayoll çocuk öyle diziler izliyorki adını ilkd efa duyuyoruz ve emreden başka izleyen bilen bile yok kendi kendine izleyip kendi kendine yorumlaşıyor