AMC TURN - Dizi Yorumları

1x2

Dizi sıkıcı devam ediyor. Baya ağır dizi tam konsantre izlemek lazım. İngilizce altyazıyla da izlediğim için hakim olamadım diziye.

Forumda da izleyen yok şimdilik. Diziyle ilgili tamamen umutsuz değilim aslında ama şu an yeterince dizim var ve o nedenle bırakıyorum şimdilik. Fakat gelen yorumları yakından takip etmeye devam edeceğim. Eğer dizide düşüş değil de yükseliş olursa en baştan yeniden başlayabilirim. :)

Anna Strong'u çok sevdim aslında ama diziyi kurtarmaya yetmedi benim için. :(

6/10

Walking dead'den sonra gördüm çok meraklanmıştım ama vazgeçirdiniz izlemekten.:F

4.bölümü izledim
izledikten sonra biri cevpaversin(b)
ele geçirilen general kim ve onu ele geçiren kim :F

@Çiğdem- @OzaN @destere
daha ben 1. bölümü izlemedim:)

ilk bölümüne bakıcam bugün ama blac sails gibi çok uzun çıktı 1 saat süresi var 🙂🙂
vakit buldum bir an ilk bölümüne bakıcam imd puanı umut veriyor 🙂🙂
baktınmı nasıl dizi ?

hahahah bu sefer gerçekten üzüldüm sana :kiki::kiki:
turn dizisini braz erken braktık biz cnm sen 4 bölüm kadar iyi izlemişsin vlla genel olarak düşünceen nedir dizi hakkında 🙂🙂
anladım sevmemişsin :)

yok cnm bende 1.bölğme bakmadım emre her bölümü izlemiş helal olsun vlla :kiki::kiki:
biz onu kandırdık izlicez diye oda her hafta izlemiş tek basına :F
onun izlediği diziler hepsi çöp zaten bir tane glu glu vakvak dizisi var bizim tıf.ıl ağadan bin kez daha kötü emre sevdiyse izlenmez dizi :)

black sails e laf yok bence black sails ve vikings lerde A sınıfı, hatta orphan ve orange da A sınıfı bunları çok sevdim :)
Diğer üçü A sınıfı bence de. Vikings'in ilk sezonu B sınıfıydı bence ama ikinci sezon A'ya yükseldi. Sınıflar arası geçişler olabiliyor. :):)

Diğer üçü A sınıfı bence de. Vikings'in ilk sezonu B sınıfıydı bence ama ikinci sezon A'ya yükseldi. Sınıflar arası geçişler olabiliyor. :):)
vikings in ilk bölümünden itibaren konuya kendimi kaptırdım o açıdan ilk sezonla ikinci sezon arası büyük bir fark göremedim .. ikinci sezona diziye ekstradan bir aslaug kalitesi ilave oldu iyikide oldu :)

Black Sails'de A ya yükselebilir potansiyeli var bence. :)
Zor bence. B sınıfındakiler de kötü değil zaten de yani A'dakiler daha bir kaliteli, ödüllere de oynayabilen. İzlenmezse bir şeyler kaçırılacak diziler bence. B sınıfındakiler ise çok da kaliteli olmayan ama izleyenlerin sevebileceği işler. C ve altından ise uzak durmalı. :):)