sen ne anlarsın kaliteden .ss anca @Çiğdem- gibi felix varsa izlersinonun izlediği diziler hepsi çöp zaten bir tane glu glu vakvak dizisi var bizim tıf.ıl ağadan bin kez daha kötü emre sevdiyse izlenmez dizi
sen ne anlarsın kaliteden .ss anca @Çiğdem- gibi felix varsa izlersinonun izlediği diziler hepsi çöp zaten bir tane glu glu vakvak dizisi var bizim tıf.ıl ağadan bin kez daha kötü emre sevdiyse izlenmez dizi
ama cidden glu glu vak vak nedir açıkla 🙂🙂sen ne anlarsın kaliteden .ss anca @Çiğdem- gibi felix varsa izlersin
glee yav hani sana şarkılarını dinletmiştim ya parlaklar birbirne bakıyordu @destere nin hayalindeki gibiama cidden glu glu vak vak nedir açıkla 🙂🙂
kızlar kıvırıp duruyor oğlanlar çalışcak harem arıyor o dizi işteglee yav hani sana şarkılarını dinletmiştim ya parlaklar birbirne bakıyordu @destere nin hayalindeki gibi
kimse izlemiyorsa konuyu niye anlatıyon annanın şeyini anlat yeteneğini falan filan5.bölümü izledim nasılsa benden başka izleyen kalmadı spoi ye gerek yok
anna ve abe iyice azdılar karısı gidince hemen annaya sarıldı
hewlett ne pislik adam öyle
simcoe yoktu fazla bu bölüm
sana göre değil en azından çok götstermiyor şeyini yani yeteneğinikimse izlemiyorsa konuyu niye anlatıyon annanın şeyini anlat yeteneğini falan filan
o zaman neye yarar öyle pencereden dışarı baksak anna gibi yüzlerce var madem yakın göstermiyor yeteneğisana göre değil en azından çok götstermiyor şeyini yani yeteneğini
kim mesela@xemrexxx izleyen yok diye spoiler butonu kullanmamak falan yok belki izleyecek çıkacak daha sonra.
Hiç belli olmaz ben olurum başka biri olur. Ya da bir ziyaretçi okumak ister yorumları spoilerı yer. Yani doğrusu butonu kullanmakken aksini yapmaya gerek yok.kim mesela
tamda izleyecektim ciddi ciddi niyetlendim sonra konusunu okudum vazgeçtim , amerikan iç savaşı dönemi yani konu berbat, altın yumurtlasalar yumurtalar bozuk çıkar öyle bir konuya sahipkim mesela
dizinin ab reytingi 3e katlandı bu haberletamda izleyecektim ciddi ciddi niyetlendim sonra konusunu okudum vazgeçtim , amerikan iç savaşı dönemi yani konu berbat, altın yumurtlasalar yumurtalar bozuk çıkar öyle bir konuya sahip
dizi arkasını değirmen taşı gibi dönderse yinede benlik değil )dizinin ab reytingi 3e katlandı bu haberle
zorlama boşuna senden başka izleyen yok bu konuyu kapamaları lazım tek kişiye konu açmışlar )7.bölümü izledim
ben in kardeşi yaşıyor mu yaşamıyor mu şimdi gemide zenci adamla efendisi saleh i alırken ben in kardeşi öldü dendi ama ben ve panpasına kardeş iyaşıyor haberi geldi
simcoe yine 4 ayak üstüne düştü.ss düelloda ölmesini beklerdim ama dizinin kötü adamı oalcak belli ki
anna da öyle düello ettirecek güzellikte değil ama
burada ab grubunu temsil ediyorum tek başıma o yüzden konu açık kalmalı her yer seni,srügünüm ve forumkaş gibi totoşlarla mı dolsunzorlama boşuna senden başka izleyen yok bu konuyu kapamaları lazım tek kişiye konu açmışlar )
burada ab grubunu temsil ediyorum tek başıma o yüzden konu açık kalmalı her yer seni,srügünüm ve forumkaş gibi totoşlarla mı dolsun