Biliyorum, oyüzdende özellikle vurguluyorumKibar deyince istemsizce gülme tutuyor
Biliyorum, oyüzdende özellikle vurguluyorumKibar deyince istemsizce gülme tutuyor
Ama bir açıdan da kötü hissediyorum aslında kibar deyinceBiliyorum, oyüzdende özellikle vurguluyorum
aa eskiden sadece hoşuna giderdiAma bir açıdan da kötü hissediyorum aslında kibar deyince
Bir açıdan komik hissediyorum biraz da tarifsizaa eskiden sadece hoşuna giderdiay tamam bir daha söylemeyecem(tabiki söylerim)
ama çok hoşuma gitmişti ne yapayım
Bir ara boş vaktim bol olunca gidip bulacam o yorumuBir açıdan komik hissediyorum biraz da tarifsiz
Bende biliyorumBir ara boş vaktim bol olunca gidip bulacam o yorumuBelgelemek gerekirKonusunu biliyorum. Bulmak kolay olur
Çok teşekkürler hediye muazzam saol
Tuğba ile gelenlerin hediyesini kabul etme, kopya çekip geliyorlar, ben olsam kabul etmemÇok teşekkürler hediye muazzam saol
baktımda bulamadım Silinmiş galiba o yorumlar yada dizi ile ilgiki başka konuyduBende biliyorum
Haklısın aslında Tuğba kopya sayılıyorTuğba ile gelenlerin hediyesini kabul etme, kopya çekip geliyorlar, ben olsam kabul etmemYanına birşey getirseydi Özgür bari
Bende bakayım silinmiş olabilir amabaktımda bulamadım Silinmiş galiba o yorumlar yada dizi ile ilgiki başka konuydu
Aklını çeldim ?Haklısın aslında Tuğba kopya sayılıyor
bakıp gülmek isterdim ama artık hatırladıklarımla yetinecemBende bakayım silinmiş olabilir ama
Mesajların hepsini baktım silinmiş mesajlarbakıp gülmek isterdim ama artık hatırladıklarıma yetinecem
aa ben üstten bakmıştım. Tamam sen bizim mekana at bakarımMesajların hepsini baktım silinmiş mesajlaraslında mesaj şeklinde senin güleceğin ihtimali hala bulunuyor öbür mekanda yazayım onu
Kara Sevda ile gelecektim aslında ama şu sıralar Tuğba ile meşgul ya ondan dolayı.Tuğba ile gelenlerin hediyesini kabul etme, kopya çekip geliyorlar, ben olsam kabul etmemYanına birşey getirseydi Özgür bari
Karar vermek zor oldu galibaEve gelmeme 3 saat var daha. O zamana kadar düşüneyim ben bari.
Evet.Karar vermek zor oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?