turkuazz 15.000'ler Kulübünde!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,502
Puanı
1,060
Forumuzun sakin, saygılı, efendi, bonkör hediyeleriyle bilinen ve en sevilen üyelerinden biri olan @turkuazz 15.000'ler Kulübüne girmiştir :Z
Daha bizlerle nice nice güzel mesajlara dileriz.

İşte hediyelerim (Bu kez sadece kendi zevkimden ortaya karışık birşeyler :A )

Pek muhabbetimiz olamasa da forumda saygı duyduğum sevdiğim insanlardansın, efendi duruşunla herkesin gönlünü fethetmişsindir buna eminim, nice yıllara :bhr: @turkuazz
@turkuazz bunu gözden kaçırmış belli. İkinizle ilgili komik bir anı var :A turkuazz hemen hatırlar ama sen hatırlamazsan çıtlatırım :A

Anlatsana unuttum :A
Peki hazır ol :A
Ateş Böceği dizisinde bir arkadaşla dizi yorumluyordu, sende pat diye araya girip gidin özelde yorumlayın diziyi, ikidebir bu konuyu görmek istemiyorum forum listesinde diye çıkış yapmıştın :A aşağı yukari bu tarz bir yorumdu:A @turkuazz 'da sana kibarca yazmıştı, biraz karşılıklı 'tartışmadan' sonra cevap vermedi. Turkuazz kibar tartışmasıyla bir süre dilime dolanmıştı :A

Peki hazır ol :A
Ateş Böceği dizisinde bir arkadaşla dizi yorumluyordu, sende pat diye araya girip gidin özelde yorumlayın diziyi, ikidebir bu konuyu görmek istemiyorum forum listesinde diye çıkış yapmıştın :A aşağı yukari bu tarz bir yorumdu:A @turkuazz 'da sana kibarca yazmıştı, biraz karşılıklı 'tartışmadan' sonra cevap vermedi. Turkuazz kibar tartışmasıyla bir süre dilime dolanmıştı :A
Hiç şaşırmadım kendime, bi aralar çatacak insan arıyordum :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@turkuazz can dostum kardeşim herşeyim seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum iyiki dostumsun benim tebrikler ediyorum nice mesajlara inşAllahh :D

6pMMZJ.jpg

P29hft.jpg

gnxQkO.jpg

ve tuba dan dinlemeyi sevmiştim sana armağan edeyim :D

• Harika
Reactions: Turkuazz