@turkuazz ile aynı saniyede bu mesaja tepki vermemiz 😱 ben tıklarken boştu, tıklayınca onunkide belirdiEvet.
Bugün kesin geliyor. Trafikte kuyruktan geç kaldı hediyeler.
@turkuazz ile aynı saniyede bu mesaja tepki vermemiz 😱 ben tıklarken boştu, tıklayınca onunkide belirdiEvet.
Bugün kesin geliyor. Trafikte kuyruktan geç kaldı hediyeler.
İkinizin de kalbi temiz.@turkuazz ile aynı saniyede bu mesaja tepki vermemiz 😱 ben tıklarken boştu, tıklayınca onunkide belirdi
Çok teşekkürler saol hediyelerde harikaymış
Teşekkürler o senin iyiliğinİkinizin de kalbi temiz.
Çok teşekkürler hediyeler harika ?
Senin ilk hediyelerinde hitap ediyordu bu arada ikinci partta iyi çok teşekkürler ?
3. partta gelecek Eee kutlama konun çok olmuyor birde benim bir kutlama konumdaki hediye yağmurlarıni unutmadımSenin ilk hediyelerinde hitap ediyordu bu arada ikinci partta iyi çok teşekkürler ?
Harikasın@Dosi şarkıları cımbızla seçtim. Sana da gelsin.
Hepsi eski şarkılar. Çok dinlerdim zamanında, bazen geceleri açıp dinliyorum hala.Harikasın
Hemen dinlemeye geçiyorum. 3üde yeni gibi benin için. Bi bakalım dinlemişmiyim eskiden.
ya uzunca bir yorum yaptım tek tek yorumlayıp silinmiş tel gelinceHepsi eski şarkılar. Çok dinlerdim zamanında, bazen geceleri açıp dinliyorum hala.
Beğenmene sevindim, bende hatırası olduğu için eski şarkıların yeri ayrı. Küçükken bile her hafta Kral TV Top 20'ye göz atardım. Müzik bazı şeyleri iyi hatırlatır biliyorsun.ya uzunca bir yorum yaptım tek tek yorumlayıp silinmiş tel gelince
neyse kısaca yazayım yine, Demet Akalın'inki evet müzik ve nakaratinı hatirladım. ben severim bu tarz ritimli şarkiları. Hem damar hem hareketli gibi aynısi Gülşen içinde geçerli ama bu şarkınin sadece nakarat kısmını hatırladım. Bize yanlış yapanlarada Canın Sağolsun demek gelir
Emre Aydın'inkini ilkkez dinledim. Bu da güzel. Tarzını beğendiğim bir isim zaten.
Çok teşekkürler iyi dileklerinden hediyeler de çok muazzam
@turkuazz hayırlı olsun. Tebrik ederim, MS'de de başarılar diliyorum, umarım geçen sezon ulaştığım yere sende bu sezon gelirsin.
Çok teşekkürler aslında fazla mesaj yazmıyorum bende anlamadım iyi mesaj yazmışız çok fazla yazmasak taTebrikler @turkuazz nice mesajlara yalnız ben şaşırdım bu kadar mesajının olmasına. Nerelerde yazıyorsun bu mesajları. Son zamanlarda dinlediklerimi hediye etmek istiyorum zevklerimiz aynı mı bakalım.