Biliyorum, oyüzdende özellikle vurguluyorumKibar deyince istemsizce gülme tutuyor![]()
![]()
Biliyorum, oyüzdende özellikle vurguluyorumKibar deyince istemsizce gülme tutuyor![]()
![]()
Ama bir açıdan da kötü hissediyorum aslında kibar deyinceBiliyorum, oyüzdende özellikle vurguluyorum![]()
aa eskiden sadece hoşuna giderdiAma bir açıdan da kötü hissediyorum aslında kibar deyince![]()
Bir açıdan komik hissediyorum biraz da tarifsizaa eskiden sadece hoşuna giderdiay tamam bir daha söylemeyecem
(tabiki söylerim
)
ama çok hoşuma gitmişti ne yapayım![]()
Bir ara boş vaktim bol olunca gidip bulacam o yorumuBir açıdan komik hissediyorum biraz da tarifsiz![]()
![]()
Bende biliyorumBir ara boş vaktim bol olunca gidip bulacam o yorumuBelgelemek gerekir
Konusunu biliyorum. Bulmak kolay olur
![]()
Çok teşekkürler hediye muazzam saol
Tuğba ile gelenlerin hediyesini kabul etme, kopya çekip geliyorlar, ben olsam kabul etmemÇok teşekkürler hediye muazzam saol![]()
![]()
baktımda bulamadım Silinmiş galiba o yorumlar yada dizi ile ilgiki başka konuyduBende biliyorum![]()
![]()
Haklısın aslında Tuğba kopya sayılıyorTuğba ile gelenlerin hediyesini kabul etme, kopya çekip geliyorlar, ben olsam kabul etmemYanına birşey getirseydi Özgür bari
![]()
Bende bakayım silinmiş olabilir amabaktımda bulamadım Silinmiş galiba o yorumlar yada dizi ile ilgiki başka konuydu![]()
Aklını çeldim ?Haklısın aslında Tuğba kopya sayılıyor![]()
bakıp gülmek isterdim ama artık hatırladıklarımla yetinecemBende bakayım silinmiş olabilir ama![]()
Mesajların hepsini baktım silinmiş mesajlarbakıp gülmek isterdim ama artık hatırladıklarıma yetinecem![]()
![]()
aa ben üstten bakmıştım. Tamam sen bizim mekana at bakarımMesajların hepsini baktım silinmiş mesajlaraslında mesaj şeklinde senin güleceğin ihtimali hala bulunuyor öbür mekanda yazayım onu
![]()
![]()
Kara Sevda ile gelecektim aslında ama şu sıralar Tuğba ile meşgul ya ondan dolayı.Tuğba ile gelenlerin hediyesini kabul etme, kopya çekip geliyorlar, ben olsam kabul etmemYanına birşey getirseydi Özgür bari
![]()
Karar vermek zor oldu galibaEve gelmeme 3 saat var daha. O zamana kadar düşüneyim ben bari.![]()
Evet.Karar vermek zor oldu galiba![]()