Kısa bir süre içinde çok iyi iş çıkardığını yazmışlar Twitter'da. Zaten reytingleri az da olsa yükselmişti galiba.Eylem hoca güzel yazıyor ben ona güveniyorum bu bölümü bile çok duygulu yazmıştı Neslihan olmamasına sıkıılmadan iz ledik bölümü
Kısa bir süre içinde çok iyi iş çıkardığını yazmışlar Twitter'da. Zaten reytingleri az da olsa yükselmişti galiba.Eylem hoca güzel yazıyor ben ona güveniyorum bu bölümü bile çok duygulu yazmıştı Neslihan olmamasına sıkıılmadan iz ledik bölümü
Kısa bir süre içinde çok iyi iş çıkardığını yazmışlar Twitter'da. Zaten reytingleri az da olsa yükselmişti galiba.
Kesinlikle. Böyle bir işi kolay kolay kimse yapamaz.4 günde bölümü yazmak yetiştirmek kolay değil eylem hoca yetiştirmiş helal olsun valla
Kesinlikle. Böyle bir işi kolay kolay kimse yapamaz.
Raporunun bitmesine 5 gün kala çıkacağım demiş sete, yalnız bırakmak istememiş ama hastalığı izin vermemiş. Sağlıktan önemli bir şey yok, umarım en yakın zamanda iyileşir.Aynen öyle tabii Neslihanda son ana kadar çırpınmış ama devam edememiş ya inşAllah iyileşir en kısa zamanda
Valla sağlık en önemli şey. İnşallah yaRaporunun bitmesine 5 gün kala çıkacağım demiş sete, yalnız bırakmak istememiş ama hastalığı izin vermemiş. Sağlıktan önemli bir şey yok, umarım en yakın zamanda iyileşir.
Raporunun bitmesine 5 gün kala çıkacağım demiş sete, yalnız bırakmak istememiş ama hastalığı izin vermemiş. Sağlıktan önemli bir şey yok, umarım en yakın zamanda iyileşir.
Bölüm özetinde böyle yazıyor, büyük ihtimalle bölüm sonu gözükür Tuba Büyüküstün. @AngelicaHiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yende karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar'ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir
Bölüm özetinde böyle yazıyor, büyük ihtimalle bölüm sonu gözükür Tuba Büyüküstün. @Angelica
Bak abla özet bu. Başında olmaz, heyecan katarlar.Çıkmış mı özet hiç görmedim ya ben başında görünür diye düşünüyrum ama bakalım
ay ablam çok sağol bende arıyordum özetii Yahya beter olsun beeBak abla özet bu. Başında olmaz, heyecan katarlar.Benim tahmin ettiğim gibi oldu.
![]()
38'de bakarım, bir şey anlamam ama nasıl devam edecek merak ediyorum.ay ablam çok sağol bende arıyordum özetii Yahya beter olsun beebakalım neler olacak
38'de bakarım, bir şey anlamam ama nasıl devam edecek merak ediyorum.![]()