Sen niye bu kadar benim her yazdığıma takılıp alıntılıyorsun? Yorumlarımda kötü bir şey yok fikrimi belirttim sen bana “çabuk olmaları gerekir, yapımcı olsan sen de öyle yaparsın dimi, ben kızamadım açıkçası sen niye takıldın” diyorsun. Ben ne kızdım ne takıldım. Herkes gibi fikrimi belirttim. Ve kimseden bir açıklama da beklemiyorum. Lütfen daha fazla bir şey sunma bana.
Tuba tam dizisini bulmuş Neslihan'ın gölgesinde ezilir
Onun mutlaka etkisi bulunuyor ama Tuba daha değişik yapımlarda oynamalıydı hayırlısı olsunEylem hocayı kıramamıştır bence çok iyi oldu ya tekrar izlemek süper olacak
Onun mutlaka etkisi bulunuyor ama Tuba daha değişik yapımlarda oynamalıydı hayırlısı olsun
Onun mutlaka etkisi bulunuyor ama Tuba daha değişik yapımlarda oynamalıydı hayırlısı olsun
Tuba 'Asi' dizisinde çok iyiydi.Bende isterdim ama Neslihan gitmişken yerine iyi bir oyuncu gelmeliydi o bakımdan seviniyorum ben bu duruma
Tartışmasız Tuba nın en iyi dizisi 😍
Gönülçelen de iyiydi bayağı ama en iyisi Asi idi.Tartışmasız Tuba nın en iyi dizisi 😍
Onuda izliyordum orda çiçekçiydi yakışıyordu rolü şiveli konuşuyordu ama Asinin yeri başka Aside Tuba level atlıyordu o doğallık başkaydı 😍😍Gönülçelen de iyiydi bayağı ama en iyisi Asi idi
Allah var dizi çok güzeldi ve jeneriği de çok iyiydi.Onuda izliyordum orda çiçekçiydi yakışıyordu rolü şiveli konuşuyordu ama Asinin yeri başka Aside Tuba level atlıyordu o doğallık başkaydı 😍😍
TV 2de bazen hala izliyorum her defasında o tadı alıyorum 😍Allah var dizi çok güzeldi ve jeneriği de çok iyiydi.
İkiz kızlarıyla Bodrum'a yerleşmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün'ün Sancar'ın (Engin Akyürek) karşısına yeni bir kadın karakter olarak çıkacağı ve projede herhangi bir zaman atlamasının da yaşanmayacağı öğrenildi.
Birsen Altuntaş son yazısında şöyle demiş, ayrıca bu değişikliklerden dolayı da Gediz'in ayrılığı öne çekilmiş:
Hikaye nasıl devam edecek merak ediyorum. İlk bölüme meraktan bakarım.Ever bir iki bölüm içinde ayrılacakmş oda
Hikaye nasıl devam edecek merak ediyorum. İlk bölüme meraktan bakarım.
Kara Para Aşk'tan sonra Engin ve Tuba'yı izlemek her türlü iyi olacak da Eylem umarım iyi hikaye yazar. İzlemesem bile devam etmesini isterim.Bende çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum
Kara Para Aşk'tan sonra Engin ve Tuba'yı izlemek her türlü iyi olacak da Eylem umarım iyi hikaye yazar. İzlemesem bile devam etmesini isterim.