HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diziyi beğenmen muhteşem oldu true ya bir bağımlı daha kazandırmış olduk

başlangıç müziği dediğin kadar muhteşem diyaloglar muhteşem diyaloglar o kadar iyiki dizinin konusunu bile çok aşıyor ben o ikilinin sohbetine hayranım ilk üç bölümü hızlı izleme sonra boşlukta kalıyorsun
) bizim gibi pll ye kalırsın ki gerçi pll de fena değil ama çerez modunda üstüste takılmak pek hoş değil

matthew un oyunculuğunu ilk bu dizide gördüm bu dizi sayesinde hızımı alamayıp vatandaşın önceki çevirdiği filmlere dalış yaptım

true da diyalogları anında kavramak çok zor iş bir kaç kez bazen tekrara girmek gerekiyor ama sıradışı bir yapım senaristleri takdir etmek lazım

Matthew'in romantik komedi filimlerini izlememişmiydin?Bu arada 4'üncü bölüm nezaman yayınlanacak

Matthew'in romantik komedi filimlerini izlememişmiydin?Bu arada 4'üncü bölüm nezaman yayınlanacak

sanırım bu hafta ara verdi dizi önümüzdeki pazartesi çıkar yeni bölüm @Forumdash bu konuda daha net bilgiye sahip olabilir..

daha önce hiçbir filmde izlememiştim ilk bu dizide izledim vatandaşı

sanırım bu hafta ara verdi dizi önümüzdeki pazartesi çıkar yeni bölüm @Forumdash bu konuda daha net bilgiye sahip olabilir..

daha önce hiçbir filmde izlememiştim ilk bu dizide izledim vatandaşı
4.bölüm yayınlanmamişti. ABD'nn futbol şampiyonası vardi ondan. Bu pazar yayınlanacak inş

Üzerimden bir bölüm daha True Detective geçti. Bir süre sessizlik...
Alexandra Daddario ateşli sahnesiyle nabzımı yükseltti.her noktası bu kadar mı kusursuz olur.
Yıllardır tanıyıp bildiğimiz Matthew Mcconaughey ile 'Dallas Buyers Club' ve 'True Detective' de izlediğimiz kişi aynı kişi mi gerçekten?..
herifler daha ne kadar aşacak merak ediyorum, bu true detective diziyse diğerleri ne? hele bizim 3.dünya ülkelerine kaktırdıklarımız ne

Bu arada jeneriği hazırlayan Patric Chair'in diğer işlerinde de boş yok. http://vimeo.com/patrickclair

Gerçekten harika bir dizi için harika bir şarkı!

Blacklist dizisini izledin mi? Jenerik olarak demiyorum madem jeneriği hazırlayanı bulmuşssun
İzlemediysen o diziye bi göz atın

müziği tekrar dinlemek muhteşem

yıllardır üçüncü dünya ülkelerine kaktırdıklarımız
)))) bu söz süper olmuş

dadario muhteşemdi umarım arada bir dizide kendisini gösterir

Alexandra Daddario muhteşemde Martin Hart'ın gül gibi karısı ve 2 tane kızı var aldatmayı yakıştıramadım

senin gibi düşünen arkadaşlar çok ama ben farklı düşünüyorum hep aynı güle bakmak insanı bıktırır gül değiştirmek lazım aradabir

Blacklist dizisini izledin mi? Jenerik olarak demiyorum madem jeneriği hazırlayanı bulmuşssun
İzlemediysen o diziye bi göz atın
Benim için bir dizide jenerik ve müzik çok önemli bunlara çok dikkat ederim,Sanırım şimdiye kadar gördüğüm en iyi jenerik True Detective'in

senin gibi düşünen arkadaşlar çok ama ben farklı düşünüyorum hep aynı güle bakmak insanı bıktırır gül değiştirmek lazım aradabir
Bu görüntüler Amerikan tv'sinde sansürsüzmü yayınlandı acaba..

HBO kablolu kanalmış sansür yoktur zaten sansür olsa niye millet abone olup para versin ?

O zaman evlenmeyeceksin bekarken ne yaşarsan yaşa,kadına ihaneti doğru bulmayanlardanım

harbi harbi o işi yapacak değilsin yine akşam evine git

zaten marty de akşam evine gitti
Marty ve Rust'un kavga sahnesi vardı,Rust Marty'e kolunu kırmamı istemiyorsan çek ellerini tecrübeli dedektifsin gözlerime bak anlarsın dedi.Mart ellerini çektikten sonra Rust ellerini boynunun altına nabzınamı götürdü tam anlayamadım aslında korkmuşmuydu?

korkuyla alakası yoktu o sahnede sadece istemsiz bir harekette bulundu sanırım... psikolojisi sarsık biraz adamın boyun çevirip kıtırdatmalar bundan da olabilir

korkuyla alakası yoktu o sahnede sadece istemsiz bir harekette bulundu sanırım... psikolojisi sarsık biraz adamın boyun çevirip kıtırdatmalar bundan da olabilir
Karısı hakkında ima Marty'i çileden çıkardı,Rust'da bence bu imayı bilerek yaptı gizlemeye çalıştığıda tamda buydu

Karısı hakkında ima Marty'i çileden çıkardı,Rust'da bence bu imayı bilerek yaptı gizlemeye çalıştığıda tamda buydu

3. bölümü izle bu konu hakkında daha fazla ayrıntılı konuşuruz o zaman
şimdi yorum yapsam tiyo vermiş olurum