Sonunda fırsat bulup dizinin ilk bölümünü izleyebildim,yarın gecede 2 ve 3'üncü bölümleri izlemeyi düşünüyorum.
Saat 6 oldu hızlıca bir iki kelime yazayım. @destere dizi dediğin kadar varmış sinema tadında çok iyi bir dizi.oyunculklar muhteşem,jenerik dizi jenerikleri içinde en iyisi.bir sonraki bölüm için insan bayağı bir meraklanıyor.yılın en iyi dizisi olabilir.
Bu nasıl bir dizi müziğidir yav! Daha dizi başlamadan 5 kere dinledim Çok güzel olmuş
son olarak Rust'ın ben reailst biriyim ama filozofik bağlamda pesimist biriyim sözüyle kafamda deli sorular oluştu
ne demek istedi sabaha kadar düşün dur şimdi
diziyi beğenmen muhteşem oldu true ya bir bağımlı daha kazandırmış olduk
başlangıç müziği dediğin kadar muhteşem diyaloglar muhteşem diyaloglar o kadar iyiki dizinin konusunu bile çok aşıyor ben o ikilinin sohbetine hayranım ilk üç bölümü hızlı izleme sonra boşlukta kalıyorsun ) bizim gibi pll ye kalırsın ki gerçi pll de fena değil ama çerez modunda üstüste takılmak pek hoş değil
matthew un oyunculuğunu ilk bu dizide gördüm bu dizi sayesinde hızımı alamayıp vatandaşın önceki çevirdiği filmlere dalış yaptım
true da diyalogları anında kavramak çok zor iş bir kaç kez bazen tekrara girmek gerekiyor ama sıradışı bir yapım senaristleri takdir etmek lazım