O bana da oluyor, ama son sene çalışırsın, yeterYok ya seneler çok çabuk geçiyor. Ben daha liseye yeni başlamış gibi hissetsem de 11 olduk bile.
O bana da oluyor, ama son sene çalışırsın, yeterYok ya seneler çok çabuk geçiyor. Ben daha liseye yeni başlamış gibi hissetsem de 11 olduk bile.
tam öğretmenlerin zıttı konuşuyorsunO bana da oluyor, ama son sene çalışırsın, yeter
O bana da oluyor, ama son sene çalışırsın, yeter
Şekilli sorularım. İnşallah okunabilir.
@XanTier'i de etiketleyelim, ama unutmuştur muhtemelen.
İlk soruda BC ve CD eşit ve 3.
Bu soruyu da biraz sallayarak çözdüm.Gün geçmiyor ki çözemediğim bir başka soru ortaya çıkmasın.
arctan 1/2 + arctan 1/3 = ?[
Teşekkürler. Konuda çözemediğim 2 soru kaldı.Arctan ters fonksiyon zaten.. Arctan1/2=x ise tanx=1/2 nedir tany=1/3 dur. Bize
y+x soruyor
Tan(x+y) bulursarsak soruyu çözeriz
Tan(x+y) = tanx+tany/1-tanx. Tany formülünü uygula sonra. Sonuç Tan(x+y) =1 çıkıyor bu da 45 derece
Teşekkürler. Konuda çözemediğim 2 soru kaldı.
1) √3 . sin15 + cos15 = ?
2) (Soldaki soru)
Diğer soru uzun şekilli şuan disardayim acı toplama çıkarma üzerine eve gelince yaparım
estagfurlah googla sağ olsun formülleri söylemese yapamam )))beyazsoy filozof arkadaş bilmediği bişey yok müthiş yav
bırak bu alçakgönüllüğüestagfurlah googla sağ olsun formülleri söylemese yapamam )))
suna kafadan hesapladım yanlış olabilir1. sorunun bir benzerini internette buldum ve çözdğm bu soruyu da. kök3 yerine tan60 yazarsak çıkıyor cevap.
suna kafadan hesapladım yanlış olabilir
üçgenin cevap 45 derece ve aynı birinci sorugu gibi çözülüyor karenin cevabı 2 olsa gerek eve gelince şekilde anlatırım
Üçgen doğru, kare yanlış. Zaten yapmıştım kareli soruyu. Sorular gelmeye devam ediyor.
1) tan55=x ise tan20'nin x cinsinden eşiti kaçtır?
Sagol Siyasette de problemleri cozuyorum ama bazilarina anlatamiyorum ))))@beyazsoy helal valla çok iyi çözüyosun
Boşver siyaseti sen böyle soruları çözmeye devam etSagol Siyasette de problemleri cozuyorum ama bazilarina anlatamiyorum ))))
Biri birini tamamliyor. hayati parcalara bölerek yasayamasin kardeş)))Boşver siyaseti sen böyle soruları çözmeye devam et
Vay vay konuşmalara gelBiri birini tamamliyor. hayati parcalara bölerek yasayamasin kardeş)))