- Reaksiyon puanı
- 19,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Herhangi bir futbolcu > Messi.Belhanda > Messi @MEnes
Herhangi bir futbolcu > Messi.Belhanda > Messi @MEnes
Belhanda > Messi @MEnes
Herhangi bir futbolcu > Messi.
Güldüm...Belhanda > Messi @MEnes
Güldüm v2...Bomboş adam. Dikkatimi vererek izlediğimde hep bir hata yapma içerisinde. Korner kullanmayı bilmiyor. Uzun top atmaktan aciz. Beşiktaş bununla nasıl şampiyon oldu merak ediyorum.
KAHKAHALARLA GÜLDÜM v1...Herhangi bir futbolcu > Messi.
Şaka di mi bu.Bomboş adam. Dikkatimi vererek izlediğimde hep bir hata yapma içerisinde. Korner kullanmayı bilmiyor. Uzun top atmaktan aciz. Beşiktaş bununla nasıl şampiyon oldu merak ediyorum.
Teknik direktörü yok. Çok normal takımın bu durumda olması.Trabzonspor’un saçma sapan puanlar kaybedeceği daha çok maç var ama Rize maçı o maçlardan biri olmamalı. Bir yandan Galatasaray adına olumlu buluyorum ama öte yandan... Birçok kuponu etkileyeceği için hiç iyi olmaz. İki top oynayın artık yahu, kendi evinde Rize’ye direnemeyen bu takım mi en büyük aday.
Teknik direktörü yok. Çok normal takımın bu durumda olması.
İki dakika boş konuşmadan dur. Takımın teknik direktörü yok.Bu haftayı da kazasız atlatacaklar gibi neyseki ancak takım freni patlamış kamyon gibi gidiyor, bir yerden sonra patlayacağı çok net. Ki o da en geç Mart sonunda belli olur, tıpkı geçen senenin Başakşehir’i gibi esas potaya girilince yorgunluk ve stres, üstüne Başakşehir’inden farklı olarak oturmamış futbol düzeni de eklenince...
Ligi Fenerin bile gerisinde bitirebilir diyecektim fikstür farkıyla ama şimdi ters totem olarak filan algılanır, riske girmeyelim dedim Ama bu takımı Arena’daki yenemezsek şampiyon olmayalım zaten... @Sherlockİki dakika boş konuşmadan dur. Takımın teknik direktörü yok.
Kötü oynadıkları maçta 4-1 yeniyorsaLigi Fenerin bile gerisinde bitirebilir diyecektim fikstür farkıyla ama şimdi ters totem olarak filan algılanır, riske girmeyelim dedim Ama bu takımı Arena’daki yenemezsek şampiyon olmayalım zaten... @Sherlock