Forumdaki has Beşiktaşlı Sürgünüm'dü zaten, şimdi iki tane çakma Bjk'li @DarkLegenD ile @Çiğdem kaldı bir tek
Hadi @Çiğdem bile neyse, @DarkLegenD iyice sattı Beşiktaş’ı. Bir gün Gs’li, diğer gün Ts’li, diğer gün Denizlispor’lu.
Forumdaki has Beşiktaşlı Sürgünüm'dü zaten, şimdi iki tane çakma Bjk'li @DarkLegenD ile @Çiğdem kaldı bir tek
Konusunun açılması gereken en son takım Beşiktaş.Beşiktaş'ın konusunu da açın bari, bir Bjk kaldı konusuz DarkLegend'i güya Beşiktaşlı olarak biliyoruz ama adamın umrunda değil takım
Güçlünün yanında olmayı seviyorum.Hadi @Çiğdem bile neyse, @DarkLegenD iyice sattı Beşiktaş’ı. Bir gün Gs’li, diğer gün Ts’li, diğer gün Denizlispor’lu.
Konusunun açılması gereken en son takım Beşiktaş.
Güçlünün yanında olmayı seviyorum.
Yemin et. Geçen sezon tam onluktu. Bu sezon aşırı ihtiyacım var ona.Beyaz Futbol demişken, ROK dönüyor...
@Çiğdem gör bunu görKonusunun açılması gereken en son takım Beşiktaş.
Hadi @Çiğdem bile neyse, @DarkLegenD iyice sattı Beşiktaş’ı. Bir gün Gs’li, diğer gün Ts’li, diğer gün Denizlispor’lu.
Konusunun açılması gereken en son takım Beşiktaş.
Biz süralecek Beşiktaşlıyız bee ülkede başka örneği olmayabilir @DarkLegenD CW i de izleyip kötüledi için onun tuttuğu şeyleri çok önemsemiyorum zaten Beşiktaşlı olup olmamasıda önemli değil oyüzden@Çiğdem gör bunu gör
Sana çakma Bjk'li dememin sebebi futbolla ilgin olmaması, @DarkLegenD ise malum her gün takım değiştiriyorBiz süralecek Beşiktaşlıyız bee ülkede başka örneği olmayabilir @DarkLegenD CW i de izleyip kötüledi için onun tuttuğu şeyleri çok önemsemiyorum zaten Beşiktaşlı olup olmamasıda önemli değil oyüzden
@Harunnn60 @cookies Yeter Beşiktaşa
Yenildik bu arada
Yemin et. Geçen sezon tam onluktu. Bu sezon aşırı ihtiyacım var ona.
İlgim olmasına gerek yok Beşikt(Aşk) sevgimiz yeter ayoll siz ne bilirsiniz Galatasarylılar @Sherlock @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @S.G.A.T.Sana çakma Bjk'li dememin sebebi futbolla ilgin olmaması, @DarkLegenD ise malum her gün takım değiştiriyor
Zaten Beşiktaş ben ne zaman görsem yeniliyor ayoll
Takım şu an sonuncu, yani biraz maç kazanmaya başlayalım ben de sana bu konuda destek çıkmaya başlarım.İlgim olmasına gerek yok Beşikt(Aşk) sevgimiz yeter ayoll siz ne bilirsiniz Galatasarylılar @Sherlock @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @S.G.A.T.
@Harunnn60 @cookies @DarkLegenD
Ne sevgisi be, @DarkLegenD dediğin adam bir yenilgiye anında takımını satan birisi, ondan destek bekleme boşuna
Aaa zaten CW den anladım onun huyunu suyunu @DarkLegenD Herif benden fazla CW izliyor ama @Sherlock ve senden fazlada anticilik ediyorNe sevgisi be, @DarkLegenD dediğin adam bir yenilgiye anında takımını satan birisi, ondan destek bekleme boşuna
Maçı izleyemedim. Entelleşmekle meşguldüm. (Bir Zamanlar Hollywoodda... Bu filmin ana fikri ne?). Özetini izlemek lazım. Malatya bu sezon da iyi sanırım. Ama Trabzon'un kendi evinde böyle zor kazanması sıkıntı. Kadıköy'den eli boş döner diye tahmin ediyorum maalesef.Trabzon kendi evinde zorlandı mı bugün Malatya’ya karşı şampiyonluk futbolu oynamıyor mu? Bizden bir cacık olmayacaksa madem bunlardan olsun istiyorum ama Kasımpaşa ve malatya maçlarından sonra Kadıköy deplasmanından? @DarkLegenD @mesmeso61