Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Forumdaki has Beşiktaşlı Sürgünüm'dü zaten, şimdi iki tane çakma Bjk'li @DarkLegenD ile @Çiğdem kaldı bir tek :A
Hadi @Çiğdem bile neyse, @DarkLegenD iyice sattı Beşiktaş’ı. Bir gün Gs’li, diğer gün Ts’li, diğer gün Denizlispor’lu. :A
Konusunun açılması gereken en son takım Beşiktaş. :A

Güçlünün yanında olmayı seviyorum. :bhr:

Biz süralecek Beşiktaşlıyız bee ülkede başka örneği olmayabilir :F :F :F @DarkLegenD CW i de izleyip kötüledi için onun tuttuğu şeyleri çok önemsemiyorum zaten Beşiktaşlı olup olmamasıda önemli değil oyüzden :A :A :A

@Harunnn60 @cookies Yeter Beşiktaşa :Z:Z:Z

Yenildik bu arada :( :( :(

Biz süralecek Beşiktaşlıyız bee ülkede başka örneği olmayabilir :F :F :F @DarkLegenD CW i de izleyip kötüledi için onun tuttuğu şeyleri çok önemsemiyorum zaten Beşiktaşlı olup olmamasıda önemli değil oyüzden :A :A :A

@Harunnn60 @cookies Yeter Beşiktaşa :Z:Z:Z

Yenildik bu arada :( :( :(
Sana çakma Bjk'li dememin sebebi futbolla ilgin olmaması, @DarkLegenD ise malum her gün takım değiştiriyor :A

Zaten Beşiktaş ben ne zaman görsem yeniliyor ayoll :A :A :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Trabzon kendi evinde zorlandı mı bugün Malatya’ya karşı şampiyonluk futbolu oynamıyor mu? Bizden bir cacık olmayacaksa madem bunlardan olsun istiyorum ama Kasımpaşa ve malatya maçlarından sonra Kadıköy deplasmanından? @DarkLegenD @mesmeso61
Maçı izleyemedim. Entelleşmekle meşguldüm. (Bir Zamanlar Hollywoodda... Bu filmin ana fikri ne?). Özetini izlemek lazım. Malatya bu sezon da iyi sanırım. Ama Trabzon'un kendi evinde böyle zor kazanması sıkıntı. Kadıköy'den eli boş döner diye tahmin ediyorum maalesef.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski