Trabzonspor - Galatasaray | STSL 10. Hafta Maçı | Haber & Yorumlar

Ben Tudor'u ve ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum. 1-0 gerideyiz ve Gomis'i oyundan alıyor. Al Eren'i Gomis'in yanına gol atmamız lazım zaten, çift forvete dön. Biz Tudor'la büyük maç falan kazanamayız...

Yesinler birbirini. Ama bence Trabzon yesin.

Son düzenleme:
Beklenen golleri yedik maç bitti yazık oldu. Trabzon zaten her Galatasaray maçında böyle oynuyor, adamlar fenere içeride dışarıda her maç ezilerek yeniliyor ama Galatasaray'a geldi mi son günmüş gibi ölümüne oynuyorlar, ilginç doğrusu. Fakat TS Taraftarını tebrik ediyorum, işte taraftar baskısı budur. Bir de geçen hafta bizim Fenerbahçe maçındaki taraftara bak..

Maça gelirsek tamam bu güne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür edip en geç devre arasında TUDOR'u yollamak zorunda kulüp. İyi gün kötü gün taraftarlığı değil mesele, görünen köy ortada. Şampiyonluk böyle maçlarda kazanılır. Feneri yeneme, TS Ye karşı rezil futbol oynat, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından da galip gelemezse artık yeter. Devre arası Fatih Terim acilen bu takımın başına geçmeli, hazır böyle bir kadro yakalamışken Tudor'un elinde oyuncak haline getirmek yazık olur.

Maçtan sonra Tudor yollanmalı ve ne yapıp edilip Fatih Terim bu takımın başına getirilmeli. Yoksa bu sezon şu muazzam kadroyla büyük maç kazanamadan ligi tamamlayacağız.

Olcan yerden kaldırdı diye kırmızı yemedi mi? Az önce Galatasaraylı aynısını yaptı, kart yok.

bu takım yenilmeyecek! hadi son 5 dakika

bu takım yenilmeyecek! hadi son 5 dakika

takıma gol lazım, ligin en iyi forveti oyunda yok. gel de çıldırma.

Olan Başakşehir ve Beşiktaş maçında kaybedeceğimiz 4-6 puana olacak. Tudor ile büyük takımlara karşı maça çıkıyorsanız maçın başında yenik başlarsınız, berabere biterse ne mutlu. Yazık doğrusu. Şimdi bu hafta Tudor'u sözleşmesini iptal edip Fatih Terim'i getirin desek olmaz, Fatih Terim ve takım için sıkıntı olur. Devre arasını bekleyelim desek o da sıkıntı, Dursun'un Tudor'a devam kararı verecek olması kaçınılmaz...

Devre arası Fatih Terim + Kwadwo Asamoah + Eren'in yerine Elmander bitiriciliğinde santrafor + Orta sahayı dinamikleyecek on numara mevkinde bitirici isim = 21.Şampiyonluk + Kadıköy galibiyeti

Reactions: Maskeli Fedai
Rezillik.. Şu oynanan futbol namağlup takıma yakışmıyor. Olcay tahrik etti Feghouli dayanamadı daldı rakibe. Yerde yatan adama dayılanan delikanlı(!) Olcay istediğini aldı. Beşiktaş’ta oynarken de böyle çirkefti bu. Yedek kulübesinden arkadaşlarına yerde yatın zaman geçsin diye bağırırdı.

Tudor küçük maçların büyük hocası. Büyük maçlarda bırak galibiyeti, golümüz yok..

Haftaya bir nevi yara sarma maçı olacak. 2 kırmızı kart ikisi de ilk 11 oyuncusu. Neyse ki rakibimiz zayıf ve iç saba maçı. Bir sonraki Başakşehir deplasmanında tam kadro 3 puanı kovalamalı ve devre arasına kadar kayıpsız ilerlemeliyiz.

Devre arasında takıma kesinlikle sol açık alınmalı. Tolga kalası oynuyor lan solda şaka gibi. Kimi zaman sırf açıkta oynayacak adam yok diye üçlü savunma oynatıyor Tudor. Bu takım sizin kişisel fantezilerinizi tatmin edeceğiniz bir araç değil. Herkes yerli yerinde oynamalı. Eksikler giderilmeli.

Trabzon deplasmanlarını oldum olası sevmemişimdir. Bir tek bize karşı iyi oynuyorlar. Daha geçen Akhisardan 6 yediler, fenere kaç senedir içerde dışarda süpürülüyorlar. Anlamadım ben bu işi?

Hakem bugün operasyon çekti o kabul. Ama Tudor çok rezil kararlar verdi. Serdar sakat değilse o oynar. Alın görün Denayer'inizi. Değişiklikler skandal. Gomis-Eren? Hadi Tudor, hadi babacım ufaktan ufaktan...

Belhanda'ya her fırsatta sallayan taraftarlar vardı bu arada. Yokluğunda orta saha diye bir şey kalmadı. Orta saha da varlık gösteremedik.