Trabzonspor - Fenerbahçe | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 8. Hafta Maçı

Hangi Takım Kazanır?

  • Trabzonspor kazanır.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
11,880
Reaksiyon puanı
10,393
Puanı
710
Yaş
21
Konum
Bursa
7 yıldır hakkının yendiğini de es geçmeyelim.Hakkını aramasındaki sorun büyütmesi mi? Ona mı takıldın?
7 yıldır hak yenme nedir sorsak her takımın hakkı yeniyor şu maç sonu yaptığı hareket abartıdan ve algıdan yenilgiyi unutturup gündem değiştirmekten başka bir şey değil. Tabi bu benim düşüncem.
 

xdragxx

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
Hakem kötü niyetliydi. Jest ve mimiklerinden bile anlaşılıyordu. Nwakame en az 2-3 kez sarı kartlık itirazda bulunmasına rağmen sarı vermedi Gustavo'nun ilk şiddetli itirazdın sarıyı verdi.
Pozisyonları yorumlamak gerekirse. Kim'in yaptığı müdahale faul falan değil bu futbol basketbol değil. Dolayısıyla ikinci sarı hatalı ve maçın kaderi zaten burada değişiyor. Penaltı pozisyonu bariz penaltı tartışmaya gerek yok. Uğurcan kalesinden depar atıp geliyor Var'ın oraya ona da sarı göstermiyor herif gerçekten tuhaf :A

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Fenerbahçe 10 kişi kalınca bu kadar korkak oynamaz Fenerbahçe bu kadar sahada aciz olamaaaaaaaaaaaaaaaaaz. Hakemin hatasını bunu gerektirmez. Vitor ölçü maçlarının çoğunu kazanamıyor sezon başında böyle olacağını biliyordum. Derbi kazanamadığımız bir sezon daha bekliyor bizi. Alanya da bize 3 puan vermez.