9 maçta 0 puan aldımFener rahat kazanır.
Yanlış hatırlamıyorsam 1 tane daha böyle yemişti ama o zaman yerde futbolcu yoktu. Kendisi istememişti sanırım.Zor gidecek maç bir anda ne duruma geldi. Şu var ya tam bizlik hareketti. Allah razı olsun çekik kardeşim. Hem kırmızı hem gol aynı pozisyonda. Altay da içeri ne güzel çekti topu. Adam yere oyuncu koydurdu yine de yerden yedi.
Hadi lan Apo yap bir sürpriz de güldür bu gece yüzümüzü.
Ezelinden beri bitirmede sorun var bizde... Geliyoruz...geliyoruz...Ve geliyoruz ( genel yazıyorum bu maç özelinde değil) Daha öncede dedim Volkan Şenin takım olmuş hali gibiyiz bazenTrabzonspor'u yenebiliriz, bireysel yönden iyi bir takımız aslında. Tek sıkıntımız var ama, ileride çoğalamıyoruz. Rossi ve Valencia çok yalnız başına kalıyor. Rossi bireysel olarak gitmeyi denedi ama yardım olmayınca bir yere kadar gidebildi. Vitor Pereira öncelikli olarak Novak'ı çıkarıp Tisserand'ı oyuna almalı ama umarım sakatlık geçirmez. Gustavo'yu ileriye koymalı, yani eski mevkisine. Sosa'yı oyuna almalı ilerleyen dakikalarda, hücumda katkı sağlar, Crespo çıkmalı. Valencia'yı çok fazla yormasak iyi olur, Berisha girse daha iyi sanki. Nazım'ı Osayi'nin yerine oyuna almalı. Kısacası yapacak çok değişikliği var ve umarım verimli değişiklikler yapabilir. Taktikle bu maçı kazanabiliriz, özellikle de hızlı çıktığımızda. Hızlı çıktığımızda rakip sıkıntı yaşıyor ama ileride çoğalamadığıız için pozisyon bulamıyoruz.
Ya hücumda iyi oluyoruz ya da savunmada ama genel olarak hep bir eksik oluyor.Ezelinden beri bitirmede sorun var bizde... Geliyoruz...geliyoruz...Ve geliyoruz ( genel yazıyorum bu maç özelinde değil) Daha öncede dedim Volkan Şenin takım olmuş hali gibiyiz bazen![]()
![]()