Tomris Giritlioğlu'ndan 3 Yeni Proje

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
aa69.g.akamai.net_n_69_10688_v1_img5.allocine.fr_acmedia_medias_nmedia_18_89_49_43_20050634.jpg

Tuba Büyüküstün,Beren Saat,Okan Yalabık,Cansel Elçin gibi bir çok ünlü oyuncuyu ilk keşf eden isim Tomris Giritlioğlu ocak ayı için 3 yeni proje hazırlığında son olarak Kayıp Şehir dizisine imzasını atan başarılı yönetmen yeni projeleri için oyuncu arayışlarına başladı.Zaman Gazetesine röportaj veren Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığı Deniz Gezmiş karakteri ile dikkatleri çeken Barış Koçak Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı bu 3 projeden birinde yer alacağını açıkladı

Ekli dosyalar

• aa69.g.akamai.net_n_69_10688_v1_img5.allocine.fr_acmedia_medias_nmedia_18_89_49_43_20050634.jpg
    aa69.g.akamai.net_n_69_10688_v1_img5.allocine.fr_acmedia_medias_nmedia_18_89_49_43_20050634.jpg
    24.7 KB · Hit: 1,102
Tomris Giritlioglu, piyasaya ayak uyduramadi. Son projeleri beklenen başarıyı yakalayamadi. Umarim planladığı 3 proje öncekiler gibi olmaz. Kayıp Sehir ve Bu Kalp Seni Unutur mu guzel projelerdi ama cok bicak sirti konulari ele aliyordu ikisi de. Bakalim bu 3 yeni proje nasil bir senaryo ekseninde sekillenmis olacak.

Tomris Giritlioğlu'nun bu üç dizisinden biri de Show TV'de ekrana gelecekmiş. Yapım ekibiyle geçtiğimiz haftalarda anlaşma sağlanmış. Kayıp Şehir dizisinin senaristleri kaleme alıyormuş yeni diziyi. @KayıpSehir @Fks14 @mrt-06 @denizz19

Hatırla Sevgili tadında yeni bir dönem dizisi yapsa güzel olur :)
Bu arada umarım Tuba Büyüküstün'ün aklını çelipte bu projelerinin birinde Tuba olmaz

Hatırla Sevgili tadında yeni bir dönem dizisi yapsa güzel olur :)
Bu arada umarım Tuba Büyüküstün'ün aklını çelipte bu projelerinin birinde Tuba olmaz
Evet Tuba'ya teklif goturmesi çok muhtemel. Tuba Kara Para Ask dizisi ile anlasma yapmamisti degil mi henuz? O zaman Tomris hanimin teklifini kabul edebilir ama Ay Yapım ile calismaktan cok memnun kalmış deniyordu Tuba icin. Yuzde 50 ihtimal mi var yani.

Muhteşem işlere imza atan Tomris Giritoğlu'nun projeleri izlenmez mi ya ? :) Bu arada ''Tuba Büyüküstün,Beren Saat,Okan Yalabık,Cansel Elçin ve Gökçe Bahadır '' Gökçe'yi unutmayalım lütfen o da Son Sezonlarda büyük başarı yakalayan oyunculardan ve bunun en büyük yardımcısı Tomris Giritoğlu :) Merakla ve Heyecanla bekliyorum projeleri..

Tomris Giritlioğlu'nun bu üç dizisinden biri de Show TV'de ekrana gelecekmiş. Yapım ekibiyle geçtiğimiz haftalarda anlaşma sağlanmış. Kayıp Şehir dizisinin senaristleri kaleme alıyormuş yeni diziyi. @KayıpSehir @Fks14 @mrt-06 @denizz19
😱 Oha :D Diziyi başlamadan çok sevdim . Merakla ve heyecanla bekliyorum :)

Ferzan Özpetek de yonetmenlik yapacak deniyordu bu dizi icin. Eğer doğruysa gozumu ayirmadan izlerim :)

Evet Tuba'ya teklif goturmesi çok muhtemel. Tuba Kara Para Ask dizisi ile anlasma yapmamisti degil mi henuz? O zaman Tomris hanimin teklifini kabul edebilir ama Ay Yapım ile calismaktan cok memnun kalmış deniyordu Tuba icin. Yuzde 50 ihtimal mi var yani.
Tuba ile Tomris Hanım arasında özel bir bağ var teklif giderse Tuba kırmayıp kabul edebilir şuan Ay Yapımla görüşmeleri devam ediyormuş umarım tercihini Ay Yapım'dan yana kullanır

Muhteşem işlere imza atan Tomris Giritoğlu'nun projeleri izlenmez mi ya ? :) Bu arada ''Tuba Büyüküstün,Beren Saat,Okan Yalabık,Cansel Elçin ve Gökçe Bahadır '' Gökçe'yi unutmayalım lütfen o da Son Sezonlarda büyük başarı yakalayan oyunculardan ve bunun en büyük yardımcısı Tomris Giritoğlu :) Merakla ve Heyecanla bekliyorum projeleri..

😱 Oha :D Diziyi başlamadan çok sevdim . Merakla ve heyecanla bekliyorum :)
Zaten Kayıp Şehir'in Show TV'ye geçeceği söylenmişti bir ara. O yüzden de başlanmış olabilir böyle bir dizi hazırlığına Show TV için.

Kayıp Şehir tarzı bir dizi olabilir belki yeni dizi bence, yani heyecan-aksiyon ve dram temalı. :)

Tuba ile Tomris Hanım arasında özel bir bağ var teklif giderse Tuba kırmayıp kabul edebilir şuan Ay Yapımla görüşmeleri devam ediyormuş umarım tercihini Ay Yapım'dan yana kullanır
Ben de Ay Yapim ile calismasini isterim daha risksiz buluyorum Ay Yapım'i. Ayrica Kara Para Ask dizisinin konusu baya ilgi cekici olacak deniyordu. Guzel bir projeye benziyor. Umarim Tuba Ay Yapım ile devam eder.

O demişse zaten kafadan sil o yorumu. :X

O dediyse Show Tv`de olmayacak kesin hiçbiri. :X
Oya Doğan haberlerine itimat etmediğimi söylemiştim daha önce. :X

Yani sağlam bir kaynaktan aldığım bilgi bu ve anlaşma sağlanmış. Ocak ayında Show TV'de başlayacakmış. :)

Ben açıkçası Tims ile çalışmasını istiyorum ama eğer Medcezir gibi özenli bir proje olacaksa Ay Yapım'ı da tercih edebilir Tuba Büyüküstün. Ama ben en çokta senaryoya güveniyorum. Sema ve Eylem çok iyi bir senaryo çıkarıyorlar kalemlerinden. Karagül, Karadayı'dan sonra Kara Para Yalan Aşk'ın da ben başarılı bir şekilde yazılacağından eminim. :)

3 diziden sadece bir tanesi show tv'de olur bence üçünün birden show tv'de olması çok zayıf ihtimal

Müziklerini de Sezen Aksu yapacakmis hatta. Kanali bilmiyorum ama senaristler Kayip Sehir'in senaristleri, yönetmen de Ferzan Ozpetek deniyordu. Ruya kadro resmen :)
Yönetmen ile müzik konusunda bir bilgim yok ama şu an anlaşma sağlanmış ve senaristler belli diye bir duyum aldım ben. :)

3 diziden sadece bir tanesi show tv'de olur bence üçünün birden show tv'de olması çok zayıf ihtimal
Bende sadece 1 tanesi için anlaşılmış diye duydum...

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy