Tomris Giritlioğlu'ndan 3 Yeni Proje

Oya Doğan haberlerine itimat etmediğimi söylemiştim daha önce. :X

Yani sağlam bir kaynaktan aldığım bilgi bu ve anlaşma sağlanmış. Ocak ayında Show TV'de başlayacakmış. :)
Yeni bir dizi olabilir zaten Kayıp Şehirin geçişi imkansızdı. Kanal D`nin iç yapımıydı çünkü.

Zaten Kanal D o güzelim diziyi niye bitirdi bilmiyordum. Tam PT2 dizisiydi ve 22.30`da Yalan Dünya sonrası A/B`de 6 reyting alıyordu. Şimdi Kanal D 6 reyting alan yapım arıyor. Oh olsun.

Yine Cumaları Yalan Dünya arkasından yayınlanıp devam edebilirdi. Kayıp çok mu güzel reyting alıyor sanki?

Zaten Kayıp Şehir'in Show TV'ye geçeceği söylenmişti bir ara. O yüzden de başlanmış olabilir böyle bir dizi hazırlığına Show TV için.

Kayıp Şehir tarzı bir dizi olabilir belki yeni dizi bence, yani heyecan-aksiyon ve dram temalı. :)
Olabilir , çok da sevinirim :) Hiçbir şey eski şeyin tadını vermez ama elbette izlerim :) Bekliyoruz bakalım nasıl bir proje olacak . Şimdiden başarılı bir proje olacak gibi :) Özellikle Kayıp Şehir'in Senaristlerinin olması çok iyi olmuş çünkü hepsi usta o senaristlerin :)

Yönetmen ile müzik konusunda bir bilgim yok ama şu an anlaşma sağlanmış ve senaristler belli diye bir duyum aldım ben. :)

Bende sadece 1 tanesi için anlaşılmış diye duydum...
Umarim güzel bir proje olur ve Show Tv'yi toparlar. Çocukluğumun kanali ne de olsa :D Ayrica rekabet biraz kizismali ki kalite artsin.

Dizilerden bir tanesinde Nik Xhelilaj'ında olması kuvvetle muhtemel :)
Evet gecen sezon böyle bir durum vardi ama yetismedi proje sanirim. Umarim Türkcesini ilerletmistir zira dublajli başrolleri cok sakil duruyor. Gerci aksan kalir ne kadar gelistirirse gelistirsin...

Yeni bir dizi olabilir zaten Kayıp Şehirin geçişi imkansızdı. Kanal D`nin iç yapımıydı çünkü.

Zaten Kanal D o güzelim diziyi niye bitirdi bilmiyordum. Tam PT2 dizisiydi ve 22.30`da Yalan Dünya sonrası A/B`de 6 reyting alıyordu. Şimdi Kanal D 6 reyting alan yapım arıyor. Oh olsun.

Yine Cumaları Yalan Dünya arkasından yayınlanıp devam edebilirdi. Kayıp çok mu güzel reyting alıyor sanki?
Harfiyen doğru yazmışsın . Oh olsun KanalD'ye . Şimdi 6 reyting hatta 8 reyting alan bir dizisi bile yok. Biz Kayıp Şehir'ciler olarak bugünleri bekliyorduk aslında , KanalD'nin , Kayıp Şehir gibi muhteşem bir dizinin reytinglerini şu günlerde aramısını bekliyorduk ve oldu KanalD iyice düştü . Açıkcası çok da güzel oldu :).

Kanal D geçtiğimiz sezon yaptığı hatalardan maalesef hiç pay biçmedi bu sezon. Hatta daha da kötü hatalar yaptı yeni sezonda. Yayındaki dizilerine resmen üvey evlat muamelesi yaptı. (Merhamet, İntikam) Yeni dizilerini de (Kayıp) aşırı şekilde tanıttı ki seyirci soğudu başlamadan diziden. Ve yine aşırı bir şekilde dizi aldı bünyesine. Hepsini de akışa sokmak için bazılarından vazgeçecek mecburen...

Kayıp Şehir'i izlemedim gerçekten ama hem hangi saatte yer alırsa alsın iyi bir reyting alan diziydi, hem de sosyal medya da bu kadar ilgi gören bir dizinin bitmesi hataydı. Bu sezon nelerle karşılaşacağız çok merak ediyorum...

bence atv ile anlaşma ihtimali çok az :) 2 show 1 kanal d beklişyorum star kaliteye önem veriyorsa zaten teklif eder :Ddönem dizisi yapacaksa yapacağı dönem kalmadı kendini ekrar etmez umarım klaisk aşk dizileri de görmek istemiyoruz artık

Olabilir , çok da sevinirim :) Hiçbir şey eski şeyin tadını vermez ama elbette izlerim :) Bekliyoruz bakalım nasıl bir proje olacak . Şimdiden başarılı bir proje olacak gibi :) Özellikle Kayıp Şehir'in Senaristlerinin olması çok iyi olmuş çünkü hepsi usta o senaristlerin :)
Ezel'den sonra Pınar Bulut Suskunlar'da çok başarılıydı. Kayıp Şehir'den sonra da iyi bir castla yine güzel bir senaryo ve başarılı yönetmenle kaliteli bir dizi çıkarabilirler bence izleyici karşısına. :)

bence atv ile anlaşma ihtimali çok az :) 2 show 1 kanal d beklişyorum star kaliteye önem veriyorsa zaten teklif eder :Ddönem dizisi yapacaksa yapacağı dönem kalmadı kendini ekrar etmez umarım klaisk aşk dizileri de görmek istemiyoruz artık
Atv ile neden anlaşmasın ki? Gönülçelen ve Her Şeye Rağmen gibi dizileri orada yayınlandı ve Tomris Giritlioğlu'nun en çok çalıştığı kanal atv'dir yani. :)

Ezel'den sonra Pınar Bulut Suskunlar'da çok başarılıydı. Kayıp Şehir'den sonra da iyi bir castla yine güzel bir senaryo ve başarılı yönetmenle kaliteli bir dizi çıkarabilirler bence izleyici karşısına. :)

Atv ile neden anlaşmasın ki? Gönülçelen ve Her Şeye Rağmen gibi dizileri orada yayınlandı ve Tomris Giritlioğlu'nun en çok çalıştığı kanal atv'dir yani. :)
şu anki atv nin durumunda aynı tarzdönem işleri zor bence :D

Ama eminim ki Kayıp Şehir kadar güzel bir iş çıkmaz :) Elbette başarılı bir iş olacaktır . Kayıp Şehir'in ekibi var sonuçta yeni başlayacak dizide ve flaş bir iş olacaktır :) Bekleyelim ve görelim...

şu anki atv nin durumunda aynı tarzdönem işleri zor bence :D
atv Her Şeye Rağmen'den sonra da bir dizi almıştı Tomri Giritlioğlun'dan ama hatırlamıyorum. (b)

Ama eminim ki Kayıp Şehir kadar güzel bir iş çıkmaz :) Elbette başarılı bir iş olacaktır . Kayıp Şehir'in ekibi var sonuçta yeni başlayacak dizide ve flaş bir iş olacaktır :) Bekleyelim ve görelim...
İlkler bir başkadır zaten. Zaten yine de konuda büyük farklılıklar olacağından eminim ben. Umarım bu sefer harcanmaz dizi. :)

tomris gritlioglunun yapımları artık tutmaz. gider yine en entel hikaye bulur))) entel hilayeleri klışe senaryolar içine boğar.. ama iyi bir yıldız daha keşfederse belki

Yeni dizilerini merakla bekliyoruz ama izlemem dram dizilerini sevmiyorum. Bakalım bu 3 dizilerinde yeni yıldızları bulacak mı ? Başarılar dilerim yeni dizilerinde İnşallah Show Tv aradığını bulur. Atv de alabilir belki bu dizilerden birini yada ikisini birden

Şimdi hatırladım. Tomris Giritlioğlu'nun bir diğer dizisi de Bir Günah Gibi'ydi atv'de yayınlanan. @xemrexxx