Bir ürünün bir markette 10 lira olduğunu gören @Tolstoyevski , ürünün pahalı olduğunu düşünür.Başka bir markette aynı ürünün 9.95 fiyat etiketini görürgörmez hemen kapar. @Sherlock ve @Dosi buna anlam veremez. Peki bu nasıl?
Ben yeni üye sayılırım maalesef saptama yapacak kadar da muhabbet edemedik kendisiyleSenden de çeşitli saptamalar bekliyoruz.
Sakin ol... Nereden biliyorsun hayatının altının, üstünden daha iyi olmadığını?Ay tamam anladık iyi ki kaptın.Elli kez söylemeye de gerek yok.
Futbol konuları, OSM konuları falan derken oralardan doğru aklına gelir bir şeyler diye düşünmüştüm.Ben yeni üye sayılırım maalesef saptama yapacak kadar da muhabbet edemedik kendisiyle
Olabilir belki gelirse yazarımFutbol konuları, OSM konuları falan derken oralardan doğru aklına gelir bir şeyler diye düşünmüştüm.
3 saniye sonra farkettim detayı
Maksat seni çatlatmak ve başardım
Birden aklına geldi. Nasıl denmez soğuk havaFutbol konuları, OSM konuları falan derken oralardan doğru aklına gelir bir şeyler diye düşünmüştüm.
Çok doğru bir tespit, @Tolstoyevski de onaylayacaktır zaten.Birden aklına geldi. Nasıl denmez soğuk havaBen de severim @Tolstoyevski
Demek ki yeni üye olmaktan çıkmışız artık tescili olduÇok doğru bir tespit, @Tolstoyevski de onaylayacaktır zaten.
Tabii ki, aşağı yukarı bir yıldır buradasın. Kalıcı üyelerimizdensin artık.Demek ki yeni üye olmaktan çıkmışız artık tescili oldu
Aslında 6 bile olmadı ilk 4 ay falan üyeydim ama mesaj yazmiyordum.Tabii ki, aşağı yukarı bir yıldır buradasın. Kalıcı üyelerimizdensin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?