Tolstoyevski'nin Forumda 7. Yılı

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,245
Puanı
1,060

Forumun çalışkan, Alman disiplini ile işlerini yürüten kaliteli üyesi, ve kanal/etkinlikler ortağım @Tolstoyevski 'nin forumda 7. yılı

Zamanında sessiz takılan ve karamsar biri olan Tolstoyevski, zamanla çenesi düşük ve eğlenceli bir üyeye dönüştü

Bizlerle birlikte daha nice nice mesajlar dileriz

Çenem açıldı vb. ama senede 2 kez nasip oluyor zaten bir kulüp konusu bir de yıldönümü konusu o yüzden halen eskiden izler taşıyor gibiyim

Bu fırın günlerde içimi serinleten bu epik fotoğraf hediyeler ve bu konu adına çok teşekkür ediyorum kanal ortağım ve canım arkadaşım, iyi ki varsın.

------

Nice 7 yıllara hocam @Dosi de olmasa hiç haberim olmuyor böyle şeylerden

Çok teşekkür ederim Fifa rakibim ve değerli arkadaşım inşallah hep birlikte nice yıllara

------

7. yılın kutlu olsun Tolsto. Nice 7 senelerin daha olsun.

Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah

------

Aslında onun üye olduğu saate denkleştirmeyi düşündüm ama sabahın köründe kalkmak zor gelirdi sonra açayım geç olmadan dedim
@Tolstoyevski
Şaka maka 7 sene olmuş... Sabahın köründe, 06.00'da üye olmuşum, gece kuşu olayım oldum olası devam ediyor anlaşılan

Zaten seni %100 değiştirmek ne mümkün

Bunada şükür

Aslında o geçen attığım göl ve orman manzaralı fotoyu atacaktım ama galeride bu gözüme çarpınca bunda karar kıldım

Zaten seni %100 değiştirmek ne mümkün

Bunada şükür

Aslında o geçen attığım göl ve orman manzaralı fotoyu atacaktım ama galeride bu gözüme çarpınca bunda karar kıldım

Olsun onu da at hatta hiç atmadığın varsa o da kabulüm, doymadım çünkü hediyelerine

Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok teşekkür ederim, Çukur'u hiç izlemedim ama olsun hediye hediyedir

------

Çok teşekkür ederim @seyfullXh hep birlikte umarım

------

Benim zamanımdan önce soğusaydın

------

Yakında yeni fotolar gelir
Yarına bekliyorum bakalım, artı taze bir foto isteğim de var hafta içi ne zaman nereden manzara çekersen artık

Nezman olur bilemem. Bir arkadaşım aradı. Çok güzel bir yer keşfetmiş. Bir gün gideceğiz.
Pat diye çıkarım. Umarım Vmym zamanına denk gelmez
@xdragxx

Nezman olur bilemem. Bir arkadaşım aradı. Çok güzel bir yer keşfetmiş. Bir gün gideceğiz.
Pat diye çıkarım. Umarım Vmym zamanına denk gelmez
@xdragxx
Gelirse de canın sağ olsun eğlenmene bak
Burada Macun bey var idare ederim bir şekilde

------

Aman yanlış anlama bu arada
Yarışmanın ortasında arkadaşın çağırırsa dedim yoksa yarışma saatini ona göre ayarlarız

Ortasında gitmeyiz
genelde bana 6 gibi haber ediyor ama yarın derim. 1 gün önceden söylede piknik vs hazırlıkları yapayım diyeceğim
gelecek haftadan itibaren ise belki haftanın 2 günü bana uymaz. Onuda önden derim zaten. Haftada 7 gün var nasılsa

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Öyle 7 günün 3'ünde uysa yeter

Reactions: 12.Adam and Dosi