Tolstoyevski'nin Forumda 7. Yılı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,035
Puanı
1,060
IMG_20210107_165630.jpg

Forumun çalışkan, Alman disiplini ile işlerini yürüten kaliteli üyesi, ve kanal/etkinlikler ortağım @Tolstoyevski 'nin forumda 7. yılı :Z

Zamanında sessiz takılan ve karamsar biri olan Tolstoyevski, zamanla çenesi düşük ve eğlenceli bir üyeye dönüştü :A

Bizlerle birlikte daha nice nice mesajlar dileriz :Z

Ekli dosyayı görüntüle 105242
Forumun çalışkan, Alman disiplini ile işlerini yürüten kaliteli üyesi, ve kanal/etkinlikler ortağım @Tolstoyevski 'nin forumda 7. yılı :Z

Zamanında sessiz takılan ve karamsar biri olan Tolstoyevski, zamanla çenesi düşük ve eğlenceli bir üyeye dönüştü :A

Bizlerle birlikte daha nice nice mesajlar dileriz :Z

Çenem açıldı vb. ama senede 2 kez nasip oluyor zaten bir kulüp konusu bir de yıldönümü konusu o yüzden halen eskiden izler taşıyor gibiyim :A

Bu fırın günlerde içimi serinleten bu epik fotoğraf hediyeler ve bu konu adına çok teşekkür ediyorum kanal ortağım ve canım arkadaşım, iyi ki varsın. :bhr: :love1: :Z
------

Nice 7 yıllara hocam @Dosi de olmasa hiç haberim olmuyor böyle şeylerden :A

Çok teşekkür ederim Fifa rakibim ve değerli arkadaşım inşallah hep birlikte nice yıllara :A
------

7. yılın kutlu olsun Tolsto. Nice 7 senelerin daha olsun. :D

x1080
Çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah :A
------

Aslında onun üye olduğu saate denkleştirmeyi düşündüm ama sabahın köründe kalkmak zor gelirdi sonra açayım geç olmadan dedim :A @Tolstoyevski
Şaka maka 7 sene olmuş... Sabahın köründe, 06.00'da üye olmuşum, gece kuşu olayım oldum olası devam ediyor anlaşılan :A

Çenem açıldı vb. ama senede 2 kez nasip oluyor zaten bir kulüp konusu bir de yıldönümü konusu o yüzden halen eskiden izler taşıyor gibiyim :A

Bu fırın günlerde içimi serinleten bu epik fotoğraf hediyeler ve bu konu adına çok teşekkür ediyorum kanal ortağım ve canım arkadaşım, iyi ki varsın. :bhr: :love1: :Z
------

Çok teşekkür ederim Fifa rakibim ve değerli arkadaşım inşallah hep birlikte nice yıllara :A
Zaten seni %100 değiştirmek ne mümkün :A
Bunada şükür :A
Aslında o geçen attığım göl ve orman manzaralı fotoyu atacaktım ama galeride bu gözüme çarpınca bunda karar kıldım :A

Zaten seni %100 değiştirmek ne mümkün :A
Bunada şükür :A
Aslında o geçen attığım göl ve orman manzaralı fotoyu atacaktım ama galeride bu gözüme çarpınca bunda karar kıldım :A

Olsun onu da at hatta hiç atmadığın varsa o da kabulüm, doymadım çünkü hediyelerine :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok teşekkür ederim, Çukur'u hiç izlemedim ama olsun hediye hediyedir :A
------

Çok teşekkür ederim @seyfullXh hep birlikte umarım :bhr:
------

Benim zamanımdan önce soğusaydın :A
------

Yakında yeni fotolar gelir :A
Yarına bekliyorum bakalım, artı taze bir foto isteğim de var hafta içi ne zaman nereden manzara çekersen artık :A :Z

Çok teşekkür ederim, Çukur'u hiç izlemedim ama olsun hediye hediyedir :A
------

Çok teşekkür ederim @seyfullXh hep birlikte umarım :bhr:
------

Yarına bekliyorum bakalım, artı taze bir foto isteğim de var hafta içi ne zaman nereden manzara çekersen artık :A :Z
Nezman olur bilemem. Bir arkadaşım aradı. Çok güzel bir yer keşfetmiş. Bir gün gideceğiz.
Pat diye çıkarım. Umarım Vmym zamanına denk gelmez :A @xdragxx

Nezman olur bilemem. Bir arkadaşım aradı. Çok güzel bir yer keşfetmiş. Bir gün gideceğiz.
Pat diye çıkarım. Umarım Vmym zamanına denk gelmez :A @xdragxx
Gelirse de canın sağ olsun eğlenmene bak :A Burada Macun bey var idare ederim bir şekilde :A
------

Aman yanlış anlama bu arada :A Yarışmanın ortasında arkadaşın çağırırsa dedim yoksa yarışma saatini ona göre ayarlarız :A

Gelirse de canın sağ olsun eğlenmene bak :A Burada Macun bey var idare ederim bir şekilde :A
------

Aman yanlış anlama bu arada :A Yarışmanın ortasında arkadaşın çağırırsa dedim yoksa yarışma saatini ona göre ayarlarız :A
Ortasında gitmeyiz :A genelde bana 6 gibi haber ediyor ama yarın derim. 1 gün önceden söylede piknik vs hazırlıkları yapayım diyeceğim :A gelecek haftadan itibaren ise belki haftanın 2 günü bana uymaz. Onuda önden derim zaten. Haftada 7 gün var nasılsa :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ortasında gitmeyiz :A genelde bana 6 gibi haber ediyor ama yarın derim. 1 gün önceden söylede piknik vs hazırlıkları yapayım diyeceğim :A gelecek haftadan itibaren ise belki haftanın 2 günü bana uymaz. Onuda önden derim zaten. Haftada 7 gün var nasılsa :A
Öyle 7 günün 3'ünde uysa yeter :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi